record sales

A TESUP megdöntötte a világ minden idők napi eladási rekordját... Ismét

Örömmel jelentjük be, hogy július 31-én a TESUP újabb történelmi mérföldkövet ért el, és ismét megdöntötte a háztartási szélturbinák eladási világrekordját!

Köszönjük tisztelt ügyfeleink, partnereink és csapattagjaink megingathatatlan támogatását. Ez a figyelemre méltó bravúr nem jöhetett volna létre nélküled. Együtt egy fenntartható jövőt mozgatunk!

Az éghajlatváltozás sürgőssége közepette elkötelezetten törekszünk arra, hogy a lakástulajdonosokat tiszta, megújuló energia megoldásokkal lássuk el. Ez a rekordot döntő nap megerősíti elkötelezettségünket az innováció és az ügyfelek elégedettsége iránt. A fenntartható életmód iránti növekvő lelkesedés inspirált bennünket. Minden technológiánkat alkalmazó otthon döntő szerepet játszik az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.

Ez a mérföldkő egy zöldebb világ felépítésére irányuló közös erőfeszítésünket jelzi. Továbbra is feszegetjük a határokat, biztosítva, hogy termékeink a megújuló energia piacának élvonalában maradjanak.

Köszönjük, hogy részesei lehettek ennek a rendkívüli utazásnak. Döntsünk együtt rekordokat, és tegyünk pozitív hatást a világra!