csr projects by TESUP

A TESUP hat új CSR-projekttel képessé teszi a világot – tiszta energiát hozva

A háztartási tiszta energiatermékek piacvezetőjeként egy ambiciózus és erőt adó útra indulunk vállalati társadalmi felelősségvállalási (CSR) kezdeményezésünkkel. Küldetésünk, hogy mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé tegyük a tiszta energiát, tartózkodási helyétől és jövedelmétől függetlenül. A TESUP víziója, hogy a tiszta energiatermékei világszerte forradalmasítják a háztartásokat. Ennek a víziónak a megvalósítása érdekében hat új CSR-projektet jelentettünk be, amelyek mindegyike minden kontinensen egy társadalmilag kiszolgáltatott helyet céloz meg. Ezek a projektek tiszta energiatermékeket – köztük rugalmas napelemeket és szélturbinákat – biztosítanak a kihívásokkal teli életkörülményekkel küzdő közösségek számára. A kezdeményezés célja az életszínvonal, az egészségügy, az oktatás és a jövedelemszerzési lehetőségek emelése e közösségek számára, egy lépéssel közelebb hozva őket a fenntarthatósághoz és a felhatalmazáshoz.

Globális vízió a tiszta energiáról:

A TESUP küldetése abban a hitben gyökerezik, hogy a tiszta energiának mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Olyan világot képzelünk el, ahol minden háztartás részesül tiszta energiatermékeiből, földrajzi határoktól függetlenül. Azáltal, hogy az embereket feljogosítjuk arra, hogy villamos energiát termeljenek, a fenntartható életmód előmozdítását célozzuk, és hozzájárulunk egy tisztább, zöldebb bolygóhoz.

Célkitűzésű projektek:

A TESUP CSR kezdeményezése projektsorozatot indít hat kontinensen: Amerikában, Afrikában, Európában, Ázsiában, Ausztráliában/Óceániában és az Antarktiszon. Minden projekt egy olyan helyre összpontosít, ahol társadalmi kiszolgáltatottság és szélsőséges kihívások várnak. Tiszta energiatermékek, például rugalmas napelemek és szélturbinák biztosításával ezek a projektek célja, hogy javítsák az olyan alapvető szolgáltatásokhoz való hozzáférést, mint a higiénia, a világítás, a hűtés és a kommunikáció. Az e termékek által előidézett átalakulás javítja az életkörülményeket, és új lehetőségeket nyit az egészségügy, az oktatás és a gazdasági növekedés számára ezekben a közösségekben.

Helyi együttműködés a globális hatásért:

A TESUP megérti a helyi szakértelem és elkötelezettség fontosságát a CSR-projektek sikerének biztosításában. Minden egyes megcélzott régióban együttműködünk a helyi szervezetekkel és hatóságokkal, hogy azonosítsuk a legérdemesebb közösségeket. A bevett szervezetekkel való partnerség révén arra törekszünk, hogy kiterjesszük a hatókörét, és a lehető legtöbb életre pozitív hatással legyen. Emellett a kedvezményezettek képzésben és folyamatos támogatásban részesülnek a tiszta energiatermékek használatához és karbantartásához, biztosítva a hosszú távú fenntartható hatást.

Ceará – Megvilágítja az utat:

Az első projektünk már folyamatban van Cearában, Brazília északi régiójában. Ceará kihívásokkal teli életkörülményeiről ismert, a vidéki lakosság több mint fele nem fér hozzá a nyilvános vízelosztó hálózathoz. A TESUP döntése, hogy itt indítja el a projektet, a régió bőséges nap- és szélforrásaiból fakad, amelyek tökéletesek az energia hasznosítására rugalmas napelemek és szélturbinák révén. Azáltal, hogy tiszta energiamegoldásokat hozunk a Cearába, arra törekszünk, hogy az embereket elektromos áram előállítására kényszerítsük, elősegítve az életminőségükre gyakorolt ​​pozitív hatást.

A hatás terjesztése – Az előttünk álló utazás:

Miközben az első projektünk folyamatban van Cearában, arra készülünk, hogy bejelentsük következő projektjeinket más kontinensekre. CSR-kezdeményezéseinek folyamatos bővítésével reméljük, hogy mindenkit arra ösztönözhetünk, hogy fogjon össze egy olyan világ megteremtésében, ahol a tiszta energia mindenki számára elérhető.

A jövőkép támogatása:

A TESUP arra bátorít mindenkit, hogy legyen része ennek az átalakuló mozgalomnak. Ha többet szeretne megtudni a kezdeményezésről, vagy kiterjeszti támogatását, látogasson el weboldalunkra. Legyen naprakész a projektek inspiráló történeteivel, ha feliratkozik a TESUP blogjára, és kövessen minket Instagramon és Facebookon.

A TESUP CSR-kezdeményezése erőteljes lépés a társadalmilag sérülékeny közösségek tiszta energia megoldásokkal való felruházása felé. Azáltal, hogy világszerte felvilágosítja az életet, a TESUP utat nyit egy fenntartható jövő felé, ahol a tiszta energia mindenki számára alapvető jog. Csatlakozzon a TESUP-pal küldetésünkben, hogy tiszta energiával tegyük jobb hellyé a világot!