unplugged business

Vállalkozások, amelyek le vannak választva az elektromos hálózatról

Az emberi lények rossz hatással vannak a környezetre. A népesség növekedésével az általunk okozott károk is növekednek.

A beszerzéstől a csomagoláson át a hulladékkezelésig minden lépésünk hatással van a környezetre. A környezetvédelemmel foglalkozó cégek megoldást keresnek erre a problémára. Egyes kiskereskedők figyelembe veszik tevékenységük körkörösségét.

Ezek a vállalatok be akarják mutatni fenntarthatósági elkötelezettségüket a környezet és a fogyasztók felé. Tisztában vannak azzal, hogy a megújuló energia sok körülmény között egyre olcsóbb és elérhetőbbé válik. Egyes tanulmányok szerint a világ lakosságának kétharmada számára a megújuló energiaforrások jelentik a legolcsóbb új villamosenergia-termelési formát.

Sok olyan vállalat van, amely különböző országok és piacok megújuló energiával kapcsolatos elképzeléseit magáévá tette. Az egyik az Egyesült Királyságban található, a Lola's cupcakes. Bejelentették, hogy elindították az első olyan kiskereskedelmi üzletet, amely le van választva az elektromos hálózatról. A tetőn elhelyezett napelemekre támaszkodnak, és energiával látják el a hűtőket, a lámpákat és a kasszarendszereiket.

Vannak olyan univerzális cégek is, mint például az Estee Lauder Companies, a Sephora, a Google, az Apple, a Starbucks, a Microsoft, az Intel, a Samsung, a P&G, az Intel, az IKEA, a DHL, az Unilever, a HM és a Netflix, amelyek a megújuló energiát használó vállalatok közé tartoznak.

2019 augusztusában a Gap Inc. 12 éves VPPA-t írt alá az Enel Green Powerrel, amely elegendő energiát biztosít a vállalat több mint 1500 globális kiskereskedelmi üzletének ellátásához. A Gap Inc. szövetségünk segítségével 2020-ra a 2015-ös alapértékhez képest 50%-kal csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását.

Ha Ön azon cégek közé tartozik, amelyek megújuló energiaforrássá kívánnak válni, de nem tudják, hogyan kezdjék el, keressenek minket. Együtt építhetünk zöld energiát cége számára. Segítünk abban, hogy mindenki számára zöldebb jövőt teremtsünk.

A jövő a megújuló energiában van, és a bölcs vállalkozások már befektettek ebbe. A kis cégektől a nagyobbakig a zöld energia választása mindig megtérül.

Emlékezik! A zöld ma megfizethetőbb.