hera wind turbine

Az elmúlt 50 év széladatainak korrelációja a jövedelmezőség megértéséhez

A TESUP Hera Wind Pro heteken belül megtérül.

Egy olyan világban, ahol a saját energiatermelés egyre fontosabbá válik, a TESUP HERA Wind Pro a vezető választás azoknak a lakástulajdonosoknak, akik hatékony, hatékony és megfizethető módot keresnek a tiszta, megújuló energia előállítására.

Miért a HERA Wind Pro?

  • Ez egy függőleges tengelyű szélturbina (VAWT), ami azt jelenti, hogy kis területen tud áramot termelni bármilyen irányból fújó szélből. Ez sokoldalú választássá teszi a kis beépítési területtel rendelkező, inkonzisztens széljárású lakástulajdonosok számára.

  • Rendkívül hatékony, induló szélsebessége mindössze 4 m/s. Ez azt jelenti, hogy enyhe szellőben is elkezdhet áramot termelni, így jó választás a lakástulajdonosok számára a viszonylag alacsony szélsebességű területeken. De a HERA erős és erős, merev, és még nagy szélsebesség mellett is folyamatosan generál szép energiahozam mellett.

  • Ezenkívül a HERA Wind Pro telepítése is nagyon egyszerű. Speciális szerszámok nélkül mindössze 5 perc alatt felszerelhető a tetőre vagy az erkélyre.

  • Három modern színváltozatban kapható: Pearl Beige, Pearl Blackberry és Smoke Grey+Red. Így könnyen megtalálhatja az otthonához vagy ingatlanához illő színt.

Hangsúlyoztuk a HERA lenyűgöző erejét és hatékonyságát, szemben a függőleges szélturbinával. Mindazonáltal nem akarjuk, hogy csak beszéd és cselekvés nélkül maradjunk. Ezért mutatunk be egy egyszerű esettanulmányt, amely bemutatja a jelentős különbséget.

Példa Eset

És itt van egy példa; a TESUP HERA Wind Pro-tól elvárható megtakarítás az éves villamosenergia-felhasználással nő. Ha magas éves áramfogyasztása van, a HERA Wind Pro jelentős összeget takaríthat meg villanyszámláján.

Tegyük fel, hogy a brit London városában él, az alábbi táblázatban a szélsebesség/villamosenergia-termelési adatok láthatók.

Az ügyfél évente 1024,28 kWh villamos energiát termel. Figyelembe véve London 0,94 GBP/kWh villamosenergia-díját, ez 952,58 GBP éves bevételt jelent a HERA szélturbinán keresztül. Így a HERA szélturbinába fektetett befektetés pár héten belül megtérülhet, ha a helyszínek kellően szelesek.

Az egyes beállítások által termelt energia mennyisége azonban olyan tényezőktől függ, mint a választott termék, a telepítés helye és a szél sebessége. Tehát ahhoz, hogy pontos képet kapjunk a terület termeléséről, fontos, hogy megvizsgáljuk a helyi adatokat. Ha szeretné kitalálni, hogy mennyi áramot termelhetne a környéken, jó ötlet a helyi időjárási szakértőkkel beszélgetni, és hasonló megközelítést alkalmazni a teljesítménygörbénél.

hera mikrotelepítés

Ahhoz, hogy megértse, mennyi áramot tud termelni a régiójában, érdemes felkeresnie a helyi meteorológiai központokat, hogy a hosszú éveket korrelálja a szélmérő által gyűjtött adatokkal. A szél még két méteres helyzetkülönbségnél is ilyen változékony. Tekintettel arra, hogy 1 évnyi friss szélmérő-adattal rendelkezik otthonairól, percenként vagy óránként rögzítve, a vonatkozó információkat kiterjesztheti más meteorológiai központok adataival, például az elmúlt 50 évre vonatkozóan. Miután kiterjesztette az óránkénti széladatokat, számíthat a jövőbeli energiahozamra. Ezeket összeadva az energiaárakat, hosszú távú ár-előrejelzés min. középső. vagy max. A beruházás megvalósíthatósága könnyen érthető. Egy másik fontos pont a kiválasztott szélturbina teljesítménygörbéje, hogy megértsük annak teljesítményét és tartósságát különböző szélsebességek mellett. Ha csak egyetlen átlagos szélsebesség-számot használunk a szélenergia-hozam meghatározásához, az óriási hiba lenne, várhatóan legalább óránkénti szélsebesség-adatokat kell használni a tényleges energiatermelés megértéséhez.

Héra teljesítménygörbe

A pénzügyi megtakarítások mellett a TESUP HERA Wind Pro számos környezeti előnyt is kínál. A turbina tiszta, megújuló energiát termel, amely segít csökkenteni a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőséget. A szénlábnyom csökkentésével segíti a környezet védelmét is.

Ha módot keres arra, hogy pénzt takarítson meg villanyszámláján, csökkentse a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőségét, és óvja a környezetet, akkor a TESUP HERA Wind Pro a tökéletes megoldás az Ön számára. Rendeld meg még ma!