manufacturing

Megduplázódott a feldolgozóipari munkaerő

A Tesup ebben a hónapban nemzetközi szinten megduplázta gyártói létszámát, hogy elérje nagyobb céljait!

A nap- és szélenergia gyors növekedése az elmúlt években reményt adott az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére és az éghajlatváltozás legveszélyesebb hatásainak korlátozására irányuló nemzetközi erőfeszítéseknek. A nap- és szélenergia gyors növekedésében a TESUP aktívan részt vesz azáltal, hogy nemzetközi szinten megduplázza gyártói létszámát.


Antonio Guterres ENSZ-főtitkár megjegyezte: „Már léteznek olyan megújuló energiatechnológiák, mint a szél- és a napenergia, és a legtöbb esetben olcsóbbak, mint a szén és más fosszilis tüzelőanyagok. Most sürgősen, nagyszabásúan és gyorsan munkába kell állítanunk őket. "És így növekszik a TESUP.


El tudja képzelni, hogy 2010-ben a nap- és szélenergia együttesen a világ villamosenergia-termelésének alig 1,7%-át tette ki? Tavaly 8,7%-ra nőtt, ami jóval meghaladja azt, amit a népszerű energiamodellek először vártak. A Nemzetközi Energia Ügynökség például 2012-ben azt jósolta, hogy 2030-ra a világ 550 terrawattóra napenergiát fog termelni, de ezt az előrejelzést már 2018-ban felülmúlták.


Meglepődnénk, ha látnánk, mennyivel csökkentek a megújuló energia költségei, és mennyire megduplázódott az éves kiépítés, ha visszautazhatnánk az időben egy évtizeddel ezelőttre.


Vajon 2030-ban vagy 2050-ben is ennyire meglepődünk? Attól függően, hogy mit teszünk azonnal. Ezért a TESUP mindig bölcsen hoz döntéseket és cselekszik, lépést tartva a korral. A mai valóságra az a válaszunk, hogy növeljük kapacitásunkat és növeljük a termelést, hogy mindenki használhassa a megújuló energiát, így pénzt takaríthat meg és megmentheti a világot.


2017-ben elkezdtük a munkát, és mára nemzetközi céggé nőttük ki magunkat, a világ legnagyobb háztartási szélturbináit és rugalmas napelemeket gyártó cégévé. Angliában és kaliforniai székhellyel és menedzsmenttel rendelkezünk helyi cégekkel a világ minden tájáról, és 2022-től 30 országban házhozszállítással másnapra. TESUP UK, TESUP US, TESUP CA, TESUP DE, TESUP ES, TESUP NL stb...


Ukrajna orosz inváziója és az általa kiváltott példátlan globális energiaválság arra késztetett bennünket, hogy még hatékonyabban cselekedjünk, mint a mai napig. A Tesup növeli kapacitását, és termékeinket most Angliában is gyártják majd. Ügyfeleink még gyorsabb szállítást kapnak, és célunk, hogy a Tesup megújuló energia minden otthonban legyen, még közelebb van.


Ön is megteheti a lépést otthona fenntartható jövője felé, és megrendelheti termékeinket.