tesup customers

Összefogás a fenntartható jövőért: a TESUP 100.000. ügyfelének ünneplése!

A TESUP-nál izgatottak vagyunk, hogy bemutassunk egy jelentős eredményt egy zöldebb és fenntarthatóbb jövőre való törekvésünkben. Készüljön fel a fanfárra, miközben büszkén ünnepeljük 100.000. ügyfelünk fennállását. Ez egy rendkívüli mérföldkő, amely új magasságokba emeli háztartási megújuló energia megoldásokkal foglalkozó vállalatunkat! Minden kedves vásárlónknak köszönetünket fejezzük ki, hogy július 27. és július 31. között 100 GBP kedvezményt kínálunk minden termékünkre a „100K” kóddal. Hálával teli szívünkben utazzunk vissza az időben, hogy felidézzük a legyőzött kihívásokat és a megosztott győzelmeinket.

Globális lábnyom

A TESUP változási szárnyai a világ több mint 50 országába repültek. A 29 országból álló lenyűgöző hálózaton keresztül, helyi webhelyekkel, termékeink ma már több mint 50 országban biztosítják a villamosenergia-termelést, tükrözve figyelemre méltó globális hatókörünket és hatásunkat. Határokat és óceánokat jártunk át, és minden sarkot elértünk a fenntartható, megbízható és rendkívül hatékony energiamegoldások iránti elkötelezettségünkkel. Büszkén állunk vállvetve egy olyan globális közösséggel, amely osztja megingathatatlan víziónkat egy tisztább és zöldebb bolygóról.

Útmutató: Hollandia, Németország és az Egyesült Királyság

Míg a TESUP több országban szolgálja ki ügyfeleit, érdemes kiemelni úttörőink jelentős jelenlétét Hollandiában, Németországban és az Egyesült Királyságban. Ez a három ország kivételes lelkesedésről és termékeink elterjedtségéről tett tanúbizonyságot, így előkészítve az utat a fenntartható jövő felé.

1. Hollandia: A progresszív környezetvédelmi politikájáról híres Hollandia teljes szívvel felkarolta a TESUP megújuló energia megoldásait. A holland háztartások megértik szénlábnyomuk csökkentésének fontosságát. Nevezetesen, Hollandia képviseli a TESUP nagyra értékelt ügyfeleinek 10%-át, ami tükrözi a fenntartható életmód iránti erős elkötelezettségüket.

🏡 Itt egy szívhez szóló megjegyzés az egyik hollandiai ügyfelünktől:

"Nemrég telepítettem a TESUP ATLAS X7 szélturbináját, és ez teljesen megváltoztatta az energiaszükségleteimet. Ez a szélturbina a mérnöki tudomány csodája. Meglep, hogy mekkora áramot termel, ami lehetővé teszi az energiaellátást. az otthonom tiszta, megújuló energiával..." - Erik F., Flevoland, NL

2. Németország: Németország vezető szerepet tölt be a megújuló energia bevezetésében, és a fenntartható életmód ragyogó példája. A TESUP jelentős érdeklődést és eladásokat tapasztalt a német vásárlók részéről, akik értékelik termékeink megbízhatóságát és hatékonyságát. Együtt hajtjuk a tiszta energiára való átállást Európa egyik legnagyobb gazdaságában. Figyelemre méltó, hogy Németország képviseli a TESUP nagyra értékelt ügyfeleinek 13%-át, ami megerősíti elkötelezettségüket a zöldebb és fenntarthatóbb jövő mellett.

🏡 Egy németországi ügyfelünk is megosztotta tapasztalatát:

"Nem tudok elég jót mondani a TESUP-ról. Termékeik megváltoztatták az energiatermelésem és -fogyasztásom módjait. A MAGNUM 5-tel sikerült szélenergiát hasznosítani, és jelentősen csökkentettem a hálózattól való függésemet. Hálás vagyok hogy a TESUP mellett részesei legyek a megújuló energia forradalmának." - Lucas D. Thüringenből, DE

3. Egyesült Királyság: Az Egyesült Királyság határozottan szószólója volt a megújuló energiaforrásoknak, és ambiciózus célokat tűzött ki az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére. A TESUP létfontosságú szerepet játszott e zöld forradalom támogatásában, elérhető és megfizethető megújulóenergia-megoldásokat biztosítva a háztartások számára szerte az Egyesült Királyságban. Az Egyesült Királyság képviseli a TESUP nagyra értékelt ügyfeleinek 15%-át, bemutatva jelentős hozzájárulásukat a tiszta energia megoldások elterjedéséhez.

🏡 Halljuk egy TESUP-ügyfél történetét az Egyesült Királyságból:

"A TESUP HERA-ja megváltoztatta a játékot. Kialakítása és teljesítménye kiemelkedő termékké teszi. A kertembe telepítettem, folyamatosan tiszta energiát termel. Tökéletes az én helyemre, mert fúj a szél a szülőváros meglehetősen erős. Csodálatos látni, hogy milyen pozitív hatást érek el." - David L., Wales, Egyesült Királyság

Mi vagyunk a világelső, a legnagyobb telepítési lábnyommal világszerte.

A fenntarthatóság által vezérelt közösség

A TESUP kezdettől fogva elkötelezett amellett, hogy a háztartásokat világszerte innovatív és megbízható megújuló energia megoldásokkal ruházza fel. Küldetésünk, hogy előmozdítsuk a tiszta energia bevezetését és csökkentsük a szénlábnyomot, visszhangra talált a fenntarthatóság iránt szenvedélyes egyének sokszínű közösségében. Minden ügyfél, aki csatlakozik TESUP családunkhoz, megerősíti kollektív elkötelezettségünket, hogy jobb világot teremtsünk a jövő generációi számára.

Az együttműködés ereje

Utunk nem jöhetett volna létre ügyfeleink együttműködési erőfeszítései nélkül. Visszajelzései, javaslatai és a fenntarthatóság iránti szenvedélye döntő szerepet játszott termékeink és szolgáltatásaink kialakításában. Közös tapasztalataival és sikertörténeteivel másokat is inspirált a megújuló energia felhasználására és egy tisztább világ kialakításához.

Az öröm megosztása: Videók és képek a TESUP ügyfelektől

Hihetetlen vásárlóink ​​a szívből jövő visszajelzéseken túlmenően voltak kedvesek megosztani tapasztalataikat videókon és képeken keresztül, bemutatva, hogyan alakították át otthonukat és életmódjukat megújuló energia megoldásaink. Szívmelengető látni a lakástulajdonosok örömét és izgalmát, ahogyan hozzájárulnak a fenntartható jövőhöz.

Csatlakozz az utazáshoz

Hálánk kifejezésére szívből jövő köszönetet mondunk minden TESUP-ügyfelünknek, valamint 100 GBP KEDVEZMÉNYT adunk a „100K” kóddal ellátott termékeinkre július 27. és 31. között. Az Ön bizalma, hűsége és odaadása nagyban hozzájárult ehhez a hihetetlen mérföldkőhöz. Együtt változást hozunk, és inspirálunk másokat a fenntartható gyakorlatok elfogadására.

Köszönjük, hogy részesei lehettek a TESUP útnak, és felkarolták a tiszta energiát. Inspiráljunk továbbra is másokat, a következő 100 000 ügyfelet és még tovább!