sustainability panel

Going Global London 22 – Fenntarthatósági panelTesup a Going Global Exhibition Londonban volt.

Hetekkel ezelőtt bejelentettük, hogy részt veszünk a Going Global Exhibition-on, és most eljött az ideje. November 16-án és 17-én ezen a kiállításon vettünk részt.


 

A kiállítás első napján a Tesup a világ minden tájáról találkozott látogatókkal, kiállítókkal és üzletemberekkel.


 

Pénzügyi igazgatónk, Amanda Pereira, akinek szakterülete a prezentációk és előadások, beszédet tartott a panelen a fenntarthatóságról, és beszélt a fenntarthatóságról; célja; hogyan csökkenthető a NetZero; rövid, közép- és hosszú távú intézkedések meghozatala és azok hatásai; ökológiai lábnyom; mennyibe kerül a fenntarthatóság; valamint a nap- és szélenergia-termelés közötti különbség. Mivel teljes mértékben támogatjuk a fenntarthatóságot és a megújuló energiát, sok mondanivalónk volt. Elképesztő beszédet tartott a fenntarthatóságról Rondi Allannal a Sustainable X-től és Wayne Cramerrel a GW ENERGY-től, és válaszolt a kiállítók és a látogatók kérdéseire. Akik eljöttek hozzánk, azok nagyon szerencsések, sőt mi is szerencsésebb, ha látunk :)


 

A Going Global egy nagy esemény a vállalkozások számára, hogy kapcsolatba lépjenek egymással és bővítsék kapcsolataikat. Nagyon elégedettek vagyunk a londoni kiállítókkal és látogatókkal. Jobb együtt egy fenntartható világért!