connecting turbine to grid

Hogyan csatlakoztassunk egy TESUP turbinát a hálózathoz

A gyakori kérdés kérdezte által TESUP vásárlók van hogyan nak nek megfelelően készlet fel a TESUP turbina. Ez blog hozzászólás és a videó csatolt kellene Segítség nak nek tisztázza a rendelés ban ben melyik te csatlakozni a te szél turbina nak nek a rács. Ha te vannak nem kényelmes val vel beállítás fel elektromos kapcsolatok, te lehet akar nak nek konzultáljon a szakmai villanyszerelő.

Ez a folyamat 3 fő összetevőből áll: egy szélturbinából, egy töltésvezérlőből és egy teljesítményinverterből.
 
Első nak,-nek minden, csatlakozni 3 vezetékek nak nek a szél turbina, egy számára minden egyes fázis nak,-nek a te generált erő.
 
Csatlakozás minden egyes nak,-nek ezek vezetékek nak nek a díj vezérlő ban ben a rendelés Látható ban ben a videó, szigorítás őket ban ben hely val vel a csavarok ajándék ban ben a héj nak,-nek a díj vezérlő.
 
A díj vezérlő szabályozza a sebesség nak,-nek a te turbina, biztosítva hogy elektromos kapcsolatokat csatolt nak nek a turbina vannak nem túlterhelt és sérült. Azt is megtérít a AC Kimenet nak,-nek a turbina -ba DC erő.

Csatlakozás a kettő vezetékek Látható ban ben a videó tovább a Egyéb oldal nak,-nek a díj vezérlő segítségével a azonos módszer. Ezek vezetékek takarmány a jelenlegi keresztül nak nek a inverter.
 
Nál nél a Egyéb vége nak,-nek a vezetékek, csatolni a huzal adapterek nak nek a fejek nak,-nek a huzal mint Látható ban ben a videó és csatlakozni a adapterek nak nek a inverter.
 Csatolni an adapter nak nek a 3 fázis huzal nál nél egy vége, biztosítva a huzal fejek vannak jól biztosított. Dugó a adapter -ba a Kimenet nak,-nek a inverter. A Egyéb vége nak,-nek a huzal kellene lenni csatlakoztatva nak nek a te ház elektromos tábla. Mert ez lépés mi ajánlani bérbeadása an villanyszerelő, számára őket azt van a egyszerű feladat melyik tud lenni Kész ban ben mint kis mint 10 percek. Alternatív megoldásként TESUP akarat hamar lenni felszabadító a videó tovább a folyamat. Iratkozz fel nak nek a miénk YouTube csatorna számára nem nak nek hiányzik azt!
 
A inverter megtérít a DC erő bemenet vissza -ba 3 fázis erő, melyik van a azonos típus nak,-nek erő használt által a rács.
 
A erő tud akkor lenni eladott nak nek a rács!
 
Választ Most A te tiszta jövő val vel TESUP Szél Turbinák!