image of wind turbine sound power

Milyen hangosak a háztartási szélturbinák?

Gondolja, hogy a szélenergia erejét kiaknázza egy TESUP szélturbinával, de aggódik a zajszint miatt? Habozásra késztethet a nemkívánatos zajt generáló hatalmas szélerőművek kattogó képe. Mindazonáltal azért vagyunk itt, hogy felállítsuk a rekordot: a TESUP szélturbinák figyelemreméltóan csendesek, és nem kell félni a fülsüketítő zavaroktól.

Tényleg mennyire hangos egy szélturbina?

A potenciális szélturbina-tulajdonosok egyik gyakori aggodalma az észlelt zajszint, különösen, ha a turbinát az otthonuk közelében telepítik. Lehet, hogy látott már híreket, amelyek kiemelik a kereskedelmi szélerőművek által okozott zajproblémákat. Biztos lehet benne, hogy a TESUP szélturbinák egy világot képviselnek ezektől az ipari óriásoktól.

Kis forma, nagy csend

A TESUP szélturbinákat a zaj minimalizálására összpontosítva tervezték. Hatalmas társaikhoz képest ezeknek a szélturbináknak kicsi az alaktényezője, ami sokkal csendesebb működési zajszintet jelent. Szóval milyen csendesek? A TESUP szélturbinák akár 35 dB-es zajszintet is produkálnak, ami kevesebb, mint a fele egy porszívó hangjának. Perspektivikusan az átlagos háztartási zajszint körülbelül 40 dB, a suttogás körülbelül 30 dB, a tipikus porszívó pedig fülsiketítő 75 dB-en működik.

A TESUP szélturbinákkal a suttogásnál hangosabb zajszintet fog tapasztalni, így ideális választás a lakóövezetekben. Ha aggódik a szélturbinájából származó zaj miatt, akkor nincs miért aggódnia!

Szigorú zajtesztelés

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink megfelelnek a szigorú zajszabványoknak. Szélturbináink zajszintjét rendszeresen teszteljük szélturbinák telepítésére alkalmas ideális kültéri környezetben. A minőség és a csend iránti elkötelezettség biztosítja, hogy zavartalanul élvezhesse a szélenergia előnyeit.

A szélsebesség számít

Fontos figyelembe venni, hogy a szélturbina által keltett zaj a szélsebességtől is függ. Alacsonyabb szélsebességnél a keltett hang valószínűleg még gyengébb lesz, így a szellős napokon is nyugalmat és csendet tudhat maga mögött.

Egy olyan világban, ahol a zajszennyezés egyre nagyobb gondot okoz, kis szélturbináink a csendes energiatermelés bajnokaiként tűnnek ki. Egy átlagos háztartásnál alacsonyabb zajszinttel turbináink fenntartható és nem zavaró módot kínálnak a szélenergia hasznosítására. Bátran telepíthet TESUP szélturbinát ingatlanára anélkül, hogy aggódnia kellene attól, hogy megzavarná nyugalmát.

Mondj búcsút a hangos turbinaképnek, és üdvözöld életedben a suttogó óriásokat!