a woman working

Találkoztál Hande-vel?

A Szabályozó varázsló bemutatása
Üdvözöljük Csapatsorozatunk újabb izgalmas fejezetében, ahol elmeséljük kivételes TESUP csapattagjaink történeteit és karrierjét. Ma találkozzunk Hande-vel, egy figyelemre méltó vegyészmérnökkel, aki zökkenőmentesen vált át a gyógyszeriparból a megújuló energia szférájába. Kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy termékeink megfeleljenek a globális szabályozási szabványoknak, miközben egy kis furcsaságot szór a mindennapi rutinjába.
Hande útja a gyógyszertechnológiai mesterképzéssel és a gyógyszeripar különböző területein szerzett több évtizedes tapasztalattal kezdődött. Az élet fordulatai azonban a TESUP-hoz vezették, ahol most gondoskodik arról, hogy termékeink megfeleljenek a szabályozási követelményeknek a különböző globális piacokon. Szerepe túlmutat a papírmunkán; aktívan részt vesz a hatósági dokumentáció elkészítésében és karbantartásában, kockázatértékelések lebonyolításában és a kockázatkezelési tevékenységek támogatásában.
A TESUP-nál Hande karrierje figyelemre méltó fejlődésen ment keresztül. A gyógyszerekről a megújuló energiákra való áttérés megváltoztatta a munkájához való hozzáállását és a problémák megoldását. A TESUP innováció-vezérelt környezete létfontosságú szerepet játszott karrierje növekedésében, és arra ösztönözte őt, hogy új perspektívákkal közelítsen az ötletekhez. Ez a kreatív megközelítés hozzájárul folyamatos sikereinkhez a fenntartható energia területén.
Hande egyik szempontja, amelyet a legjobban értékel a TESUP-ban, a szakmai és magánélete közötti tökéletes egyensúly. A nyüzsgő TESUP környezetben a személyes kapcsolatok ápolásának és az öngondoskodásnak a lehetősége a középpontba kerül. Ez az egyedülálló munkakultúra az általános jólétet helyezi előtérbe, így Hande számára értékes időt biztosít arra, hogy kapcsolatba lépjen családjával, barátaival, és befektessen személyes egészségébe.
Hande életében egy tipikus nap minden, csak nem tipikus. Legnagyobb kihívása a három nyelv közötti aktív váltás. Miután angolul beszélt egy TESUP értekezleten, egy szülői összejövetelen találhatja magát, ahol aktívan részt vesz a német nyelven. Időnként a nyelvek kellemesen összefonódnak, ami mulatságos helyzetekhez vezet, amikor az angol utasítások német ízt öltenek, és fordítva. Ez a nyelvi akrobatika azonban időnként kihívást jelent a koncentrációs számára.
Havi rendszerességgel a Hande határozottan gondoskodik arról, hogy minden termékünk megfeleljen a szükséges jogi előírásoknak. Gondosan áttekinti a termék irányelveit megalapozó európai normákat, és végrehajtja a szükséges módosításokat. Ez az elkötelezettség jelentős lépést jelent a TESUP fenntarthatóságának fokozása és a legmagasabb szabványok betartása felé a megújuló energia szektorban.
nő az erdőben
Amikor Hande nem támogatja a szabályozási megfelelést vagy a fenntarthatóságot, sokféle hobbit élvez, és néhány egyedi különlegességgel büszkélkedhet. Fizikai erőnlétét úgy tartja fenn, hogy rendszeresen edz az edzőteremben, és egy lendületes teniszjátéknak hódol. De itt válik érdekessé: Hande nem tud nevetni, miközben vígjátékokat vagy komikusokat néz. Ehelyett inkább a nyüzsgő kávézókban koncentrál, mint a csendes környezetben, ahol produktívabb. Munka vagy olvasás közben mindig szimfonikus metálzene szól a háttérben. És egy elragadó fordulat mellett nem tud élvezni egy tojást anélkül, hogy ne locsolná meg mézzel.
Hande igazi kincs a TESUP családon belül. Szakértelmének, alkalmazkodóképességének és egy csepp egyediségnek a kombinációjával dinamikus és innovatív dimenziót ad a megújuló energiához. Megtiszteltetés számunkra, hogy a csapatunkban van, és egyszerre irányítja a vállalat elkötelezettségét a fenntarthatóság és a jólét iránt, egy-egy szabályozó dokumentummal és mézzel csepegtetett tojással. Hande, te szabályozási varázsló vagy, és szerencsénk van, hogy a fedélzeten vagyunk!