magnum5 in finland

A Tesup Magnum5 Wind Turbine Finnországban található

Finnország egy észak-európai ország. Finnország kemény éghajlatnak van kitéve, és az egyik legészakibb ország.

Finnországban a telek körülbelül 100 napig tartanak, és többnyire november végétől áprilisig havazik. Délen a legzordabb téli éjszakákon –30 °C-ra csökkenhet a hőmérséklet, bár a tengerparti területeken, például Helsinkiben, ritka a –30 °C alatti hőmérséklet. Dél-Finnországban az éghajlati nyarak körülbelül május végétől szeptember közepéig tartanak, a szárazföldön pedig július legmelegebb napjai elérhetik a 35 °C-ot is.

Energia Finnországban

A Finnországban használt megújuló energia legfontosabb formái a bioenergia; erdészeti mellékáramokból származó tüzelőanyagok és egyéb faalapú tüzelőanyagok, vízenergia, szélenergia és talajhő. Bioenergia keletkezik biológiailag lebomló hulladékból és a mezőgazdaság és az ipari termelés mellékáramaiból, valamint a települési hulladékból is. A napelemes villamos energia egyre nagyobb szerepet kap, különösen ott, ahol a hálózatból vásárolt energiát a helyszíni energiatermelés helyettesíti.

https://www.trade.gov/country-commercial-guides/finland-energy#:~:text=The%20most%20important%20forms%20of,production%20and%20from%20municipal%20waste.


2006-ban az energiapiac 90 terawatt óra körül mozgott, a csúcsigény pedig 15 gigawatt körül alakult télen.

2007-ben Finnországban nagyjából a legalacsonyabbak az ipari villamosenergia-árak az európai országok közül.

2008-ban a megújuló energia aránya magas, 31%-os volt, szemben a végső energiafogyasztás 10,3%-os uniós átlagával.

 


Visszajelzés az ügyfelektől

Az értékesítés utáni szolgáltatások a vállalat legfontosabb összetevői lehetnek. Amikor a vállalat visszajelzést kap az ügyfelektől, az azt jelenti, hogy a vállalat képes önmagát értékelni.

Sok visszajelzést kapunk ügyfeleinktől, ami arra késztet bennünket, hogy keményebben dolgozzunk, és megtaláljuk a legjobb termékeket. Mindig tartjuk a kapcsolatot az ügyfelekkel, miután bejelentkeznek a weboldalunkra, egészen az értékesítés utáni utazásig.

Kérjük, olvassa el finn vásárlóink ​​megjegyzéseit. Köszönjük a visszajelzést.

Kiszámolták a Magnum5 telepítése után kapott hasznot, és az eredmény nem volt meglepő: fogyasztásuk körülbelül 500 kWh-val alacsonyabb!

Most, hogy elérkeztünk ahhoz, hogy hol és hogyan helyezzük el a Tesup 5-öt, és meg is tettük. Elárulom, hogy tényleg jön az általunk kalkulált haszon, összehasonlítottuk a tavalyi szeptemberi és az idei szeptemberi fogyasztást, amikor a Tesup kb 3 hete volt bekötve szeptemberben, nagy csoda, kb 500kwh-val alacsonyabb a fogyasztásunk köszönhetően Tesup.

Az Ön visszajelzése erősebbé és sikeresebbé tesz bennünket!