atlas2 wind turbine

Az Atlasz evolúciója 2.0

A szélturbinák és az energiatermelő technológiák megfelelő fejlesztése sok időt, erőfeszítést és erőforrást igényel, különösen a hatékonyság és az általános energiatermelés javítása során.

Csak egy Atlas 2.0 turbinára nézve nehéz észrevenni, hogy mekkora fejlesztés történt a modellben. Sok órát eltöltöttek a TESUP technikusai, akik megpróbálják javítani az Atlas 2.0 turbinák minden aspektusát.


Ez bármitől az erőátvitel belső elektronikájának javításáig terjedhet a megtermelt elektromos áram hatékony felhasználása érdekében, a szélturbina külső esztétikájának javításáig, hogy gyönyörűen nézzen ki a ház tetején, vagy esetleg javítja a szélturbina aerodinamikáját. így több energiát takarítanak le minden egyes széllökésből.


Az Atlas 2.0 hosszú utat tett meg élete során, mivel a TESUP egyik legnépszerűbb turbinájaként rengeteg erőforrást fordítottak rá.


Ez egy korai fázisú Atlas 2.0 turbina. Jól látható, hogy a turbina külső esztétikája idővel javult, ha összehasonlítjuk az Atlas 2.0 jelenlegi verziójával. Valamint egy rendszerstatisztikai nézetpanel, amely a turbina aljához került.

Nemcsak a külső szempontok javultak, hanem a belső működés is idővel korszerűsödött a teljesítmény javítása érdekében.
 

A folyamatos fejlesztés iránt elkötelezett TESUP most azon dolgozik, hogy frissítse az Atlas 2.0 turbinacsaládban használt generátort, hogy egy erősebb turbinát hozzon létre, amely több teljesítményt tud leadni, mint bármely Atlas 2.0 turbina korábban! További részletekért hamarosan a TESUP honlapján!

 

#Atlas2 .0 #javítás #beállítás #biztonság #elektromosalkatrészek #off -grid #megújulóenergia #töltésvezérlő #szélturbina #szélenergia #energia #elektromosenergia #gyártás # szél #szebbjövő #jobbkörnyezet #akkumulátortároló #kikapcsolt -gridsystem #manage