top of page

A fenntarthatóság erősítése a vállalati felelősségvállaláson keresztül

TESUP

Jun 13, 2023

Hullámokat keltünk a vállalati felelősségvállalás iránti rendíthetetlen elkötelezettségünkkel.

Elkötelezettek vagyunk a gyermekek megújuló energiaforrásokra való nevelése iránt, társadalmi felelősségvállalási projektek finanszírozásával és napelemek biztosításával az iskolák számára. Célunk, hogy gyakorlati tapasztalatok nyújtásával a következő generációban mélyen megértessük a tiszta energia fontosságát.


Emellett vészhelyzetek és humanitárius válságok idején segítséget nyújtunk az UNICEF-nek, kiemelten kezelve a konfliktusok és katasztrófák által érintett gyermekek jólétét. A TESUP támogatása biztosítja, hogy az életmentő segítség világszerte eljusson a legkiszolgáltatottabb gyermekekhez és családokhoz.


Elkötelezettségünk kiterjed a sport és az ifjúságfejlesztés területére is, a londoni Kerem Gonlum Kosárlabda Akadémia szponzorálásával. A fiatal sportolókba való befektetéssel bizonyítjuk elkötelezettségünket a jövő sportcsillagainak támogatása, valamint a sporton keresztül a fizikai és mentális jólét előmozdítása iránt.


Nem állunk meg itt, hanem aktívan hozzájárulunk a fenntartható afrikai projektekhez azzal, hogy szélturbinákat biztosítunk az áramra szoruló távoli területeknek.


Belsőleg fenntartható gyakorlatokat alkalmazunk a nem újrahasznosítható anyagok minimalizálásával, a munkatársak fenntarthatósági oktatásával, és azzal a céllal, hogy 2024 végére kizárólag zöld energiával működjünk.


Az oktatásra, a támogatásra és a fenntarthatóságra összpontosítva aktívan hozzájárulunk egy mindenki számára szebb és zöldebb jövőhöz.

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page