top of page

A HERA Wind Pro most akciós!

TESUP

Mar 22, 2023

Ne várj tovább!

Örömmel jelentjük be, hogy legújabb szélturbina modellünk, a Hera Wind Pro akciós! Ez a fejlett modell kivételes hatékonyságot, megbízhatóságot és tartósságot kínál, így ideális választás minden háztartás számára.


A magjában lévő 7 kW-os generátorral a Hera Wind Pro elegendő áramot tud termelni egy egész háztartás áramellátásához, így tökéletes megoldás azok számára, akik a minőségi kompromisszumok nélkül szeretnék csökkenteni szénlábnyomukat.


A Hera három lenyűgöző modern színváltozatban érhető el, köztük Pearl Beige, Pearl Blackberry és Smoke Grey+Red. Kevesebb penge, lerövidíti a telepítési folyamatot és mindössze 15 percet vesz igénybe.


Innovatív kialakítása, élvonalbeli technológiája és fejlett vezérlőrendszere biztosítja a maximális teljesítményt minden szélviszonyok között, míg a strapabíró konstrukció garantálja a megbízható működést az elkövetkező években.


Akár otthonát, akár vállalkozását, akár egész közösségét szeretné árammal ellátni, a Hera Wind Pro a tökéletes megoldás. Tehát ne várjon tovább, használja ki korlátozott idejű akciónkat, és élvezze a tiszta, megújuló energia előnyeit még ma!

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page