top of page

A TESUP újra megdöntötte a világ minden idők legnagyobb napi értékesítési rekordját... újra.

TESUP

Aug 2, 2023

Nagy örömmel jelentjük be, hogy július 31-én a TESUP ismét elérte történelmi mérföldkövet, újra megdöntve a világ értékesítési rekordját a háztartási szélturbinák terén! 🎉

Köszönjük, tisztelt ügyfeleink, partnereink és csapattagjaink, hűséges támogatásotokért. Ez a figyelemreméltó teljesítmény nem lett volna lehetséges nélkületek. Együtt hajtunk előre egy fenntartható jövőért!


A klímaváltozás sürgős kihívása közepette elköteleztük magunkat, hogy háztulajdonosokat segítsünk tiszta, megújuló energiamegoldásokkal. Ez a rekorddöntő nap megerősíti elkötelezettségünket az innováció és a vevői elégedettség terén. Az egyre növekvő lelkesedéstől inspirálva azon vagyunk, hogy előmozdítsuk a fenntartható életmód terjedését. Minden otthon, amely átveszi technológiánkat, fontos szerepet játszik a klímaváltozás elleni küzdelemben.


Ez a mérföldkő jelzi kollektív erőfeszítésünket a zöldebb világ építésére. Folytatjuk a határok feszegetését, hogy termékeink mindig az újrahasznosítható energia piacának élén maradjanak.


Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek rendkívüli utazásnak. Együtt folytassuk a rekordok megdöntését és pozitív hatást gyakoroljunk a világra!

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page