top of page

A Tesup ügyfeleinek 92%-a elégedett

TESUP

Oct 6, 2022

Tudja, hogy a Tesup vásárlóinak 92%-a elégedett a Tesup által biztosított jegytermék-szolgáltatásokkal?

Hát most már tudod.


A kutatás szerint augusztus 01. és szeptember 22. és 08. és szeptember 22. között igen kedvező eredményeket kaptunk.


Az értékesítés utáni jegyek számáról az esélyhányados számítással kalkuláltak.Tesup értékesítés utáni sikerességi arány 1. táblázat
A Tesup ügyfeleinek 47%-a igényel segítséget a mérnököktől a termékek telepítésében, a termékek rendszerbe való integrálásával kapcsolatban.Tesup értékesítés utáni sikerességi arány 2. táblázat

A 2. táblázatban az elégedett ügyfelek aránya erősen magas. Az ügyfelek 92%-a elégedetten távozik a kapott szolgáltatás után.


Lépjen kapcsolatba termékszolgálatunkkal néhány lépésben. Adja meg az adatokat, és írja meg, miért van szüksége segítségre, hogy válaszolhassunk kérdésére. Fel kell töltenie egy videót, amely bemutatja az összes rendszerelemet, valamint az éghajlati és hőmérsékleti változókat, például a napsütést és a szél sebességét. Ezután küldje el termékszolgáltatási jegyét.


A legtöbb vevőszolgálati segítség a telepítéssel kapcsolatban kért. A gyakran feltett kérdések a hibrid rendszerekre vonatkoznak, amelyeket a vásárlók napelemek és szélturbinák kötésével szeretnének létrehozni.


Bármilyen kérdést feltehetsz a címen https://www.tesup.hu/termék-szolgáltatás


Az eredmények azt igazolják, hogy a hozzánk forduló ügyfelek 92%-a elégedett.

A boldog vásárlók boldoggá tesznek bennünket.

A Tesup törődik az ügyfelek elégedettségével, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!


MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page