top of page

A Tesup a világ legfontosabb egyetemein támogatja az embereit vezetői oktatásban

TESUP

Feb 27, 2023

A Tesup olyan mély egyetemeken fektet be, mint a MIT.

Büszkék vagyunk arra, hogy bejelentettük, hogy a Tesup támogatja a kollégákat a világszínvonalú esélyek továbbképzésében. A kezdetektől fogva már támogattuk néhány alkalmazottunkat az MBA -kban és a felsőoktatásban.


Úgy gondoljuk, hogy az oktatás hatékony eszköz a személyes és társadalmi növekedéshez. Ezért pénzügyi és erkölcsi támogatás révén támogatjuk őket a felsőoktatásban, például szponzorálva őket a legrangosabb egyetemeken, például a MIT -ben lévő programokon való részvételre. Azt akarjuk, hogy mindegyik alkalmazottunk zavaróvá váljon a holnap megújuló energiaiparban. A legfelső szintű vezetői oktatás biztosítása csak az egyik olyan intézkedés, amelyet e cél felé tettünk.


Izgalmas az, hogy részese az utazásuknak és tanúja annak, hogy karrierjük fejlesztése. Tisztában vagyunk azzal, hogy nemcsak a támogató alkalmazottak támogatása személyesen és szakmailag növekszik, hanem hozzájárul egy pozitív vállalati kultúrához is, amely értékeli a folyamatos tanulást és fejlesztést.


A Tesupnál úgy gondoljuk, hogy az oktatás egész életen át tartó törekvés, és elkötelezettek vagyunk az alkalmazottaink támogatása mellett, miközben egész életük során folytatják és növekednek. Ez egyértelmű bemutatja a személyes és szakmai növekedés iránti elkötelezettségünket, és megmutatja, hogy értékeljük alkalmazottainkat és jövőnket.


Munkatársaink tisztában vannak azzal, hogy a TESUP társaságok mindig oktatási és pénzügyi szempontból támogatják őket a magas nemzetközi szabványokban és szinten.

bottom of page