top of page

A TESUP kiterjeszti a gyártást Macedóniára

TESUP

Apr 27, 2023

Fenntartható megújuló energia megoldások a balkáni régióban

Vezető megújulóenergia-vállalatként ismét büszkén jelentjük be új gyártóüzemünk megnyitását Macedóniában. Ez az új létesítmény, a világszerte meglévő gyártólétesítményeink mellett, lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük termelési kapacitásunkat, és jobban kiszolgáljuk ügyfeleinket a balkáni régióban.


A Tesup elkötelezett amellett, hogy fenntartható, megújuló energia megoldásokat kínáljon a környezet számára. Macedóniában található új gyártóüzemünkkel kiváló minőségű szélturbinákat és napelemeket tudunk majd helyben gyártani, csökkentve ezzel a szállításból származó károsanyag-kibocsátást és javítva általános környezeti hatásunkat.


Új macedóniai létesítményünk létfontosságú szerepet fog játszani termékeink olyan szomszédos országokba történő szállításában, mint Koszovó, Szerbia, Bulgária, Görögország és Albánia. A helyi gyártással jelentősen csökkentjük a szállítással és a szállítással kapcsolatos szén-dioxid-kibocsátást.


Izgatottak vagyunk, hogy bővíthetjük gyártási kapacitásainkat Macedóniában, és alig várjuk, hogy folytathassuk az élvonalbeli megújulóenergia-megoldások fejlesztését, amelyek segítenek megvédeni a bolygót és javítani az emberek életét. Köszönjük, hogy tanúi lehettek eredményeinknek.

bottom of page