top of page

A TESUP rekordokat dönt: Több mint 300 szélturbina gyártása naponta!

TESUP

Jul 21, 2023

Az alicantei és szkopjei mérnöki áttörések új magasságokba repítik a TESUP-ot

Az új mérnöki és gyártási központjaink megnyitásával Alicantéban és Szkopjéban felülmúltuk korábbi rekordjainkat, és most már naponta több mint 300 szélturbinát gyártunk. Ez a jelentős esemény jelentős előrelépést jelent a TESUP számára, különösen a világméretű járvány és a közelmúltban világszerte kirobbant konfliktusok nyomán. A TESUP innovatív mérnöki megoldásai, amelyeket az alicantei és szkopjei elkötelezett csapataink vezetnek, kulcsszerepet játszottak ebben a figyelemre méltó teljesítményben.


A világjárvány és az azt követő konfliktusok hatása világszerte érezhető volt, és számos iparágban okozott fennakadásokat. A fenntartható energia iránti elkötelezettségünk azonban ezektől a kihívásoktól függetlenül is munkában tartott bennünket. Szakértelmünket és eltökéltségünket kihasználva, a növekedés és a fejlődés révén megerősödve kerültünk ki a piacról.


A gyártási folyamatok ötletes fejlesztésével, valamint a műveletek racionalizálásával a TESUP exponenciálisan növelte teljesítményét, új iparági mércét állítva fel.


Eredményünk jelentősége túlmutat a puszta számokon. Minden egyes legyártott szélturbina egy lépéssel közelebb visz a zöldebb jövő felé, csökkentve a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőséget és enyhítve az éghajlatváltozás káros hatásait. A folyamatos kutatás és fejlesztés, a stratégiai együttműködések és a minőség iránti elkötelezettség révén a TESUP célja, hogy folytassa a sikert, és egy fényesebb, tisztább és virágzóbb jövőt alakítson ki mindenki számára.

bottom of page