top of page

A TESUP világot hódít: Saját új központok

TESUP

Sep 13, 2023

A TESUP napról napra terjeszti irodáit világszerte.

Örömmel osztjuk meg veletek, kedves olvasók, ezt a fantasztikus frissítést. Az eddigi tucatnyi irodánk mellett két új irodát nyitottunk. Az egyikük Dél-Európa egyik kulcsfontosságú helyén, Skopjében található, míg a másik Anatoliában, a Nyugat- és Közép-Ázsiai ügyfeleink központi csomópontjában. Mindkét helyen a világ legbékésebb természeti környezetében rendelkezésre áll a nap és a szél energia bősége.


Mindkettő TESUP dél-európai régiójának regionális központjaként működik. Az irodák tapasztalt szakemberekből álló csapat által irányítottak, akik felelősek az adott régióban és világszerte az építés, értékesítés, marketing és ügyféltámogatás területén.


Az új irodák a TESUP folyamatos terjeszkedésének a részét képezik az új világpiacok felé. Az új irodák megnyitása fontos mérföldkő a TESUP számára. Ezzel az elkötelezettségünket fejezzük ki a globális terjeszkedés és a legjobb szolgáltatás nyújtása iránt ügyfeleinknek.


Születésnapi ünnepség az irodában*


Az új irodák tágasak és jól berendezettek, kényelmes és pihentető környezetet biztosítanak a munkatársaknak. Nagyszerű helyek a kapcsolatépítéshez, együttműködéshez és hosszantartó emlékek kialakításához.


Ezek az új irodák segítenek elérni céljainkat, hogy jobb megoldásokat hozzunk létre mind ügyfeleink, mind a világ számára. Tartsd nyitva a szemed, mert lehet, hogy a következő irodánk a te városodba érkezik!

bottom of page