top of page

Az Assan Aluminium bekerül a TESUP termékekbe!

TESUP

Apr 10, 2022

Megbízható szállító

A TESUP mindig is arra törekedett, hogy termékei a lehető legjobb minőségűek legyenek. A termékek házon belüli gyártása lehetővé teszi a TESUP számára, hogy ellenőrizhesse az általa kiszállított termékek minőségét, ezzel növelve a TESUP hírnevét a hazai szélturbinák élvonalbeli szállítójaként. Ennek támogatásához a házgyártásban a TESUP-nak szüksége van egy kiváló minőségű beszállítóra, amely jó minőségű anyagokat biztosít az alkatrészek előállításához. Ez sok különböző alkatrészt és nyersanyagot tartalmaz, összesen több mint 200 különböző alapanyagból és komponensből, amelyek minden TESUP szélturbinába kerülnek. A TESUP termékek egyik legfontosabb és leggyakrabban használt anyaga az alumínium. Ezt az anyagot, általában lapok formájában, a TESUP turbinák számos testének, héjának és lapátjának gyártására és létrehozására használják.


Az új anyagok előnyei


Ez az anyag kiváló választás szélturbinákhoz, kiváló szilárdság/tömeg aránya miatt. Ez azt jelenti, hogy az anyag nagy erőt képes elviselni hajlítás nélkül, miközben a fémek sűrűsége viszonylag alacsony. Egy turbinában ez azt jelenti, hogy a szélenergiából való megfelelő energiatermeléshez szükséges erő könnyebb alkatrészekkel is elérhető. A könnyebb alkatrészek azt jelentik, hogy a turbinának kisebb a tehetetlenségi nyomatéka (ami a rendszer fizikai tulajdonsága, amelyet a tömeg és a forgásközéppont távolságának szorzatával számítanak ki).


Ez lényegében azt jelenti, hogy a turbina sokkal könnyebben forog, mint egy hasonló, például acélból készült turbina, miközben hasonló szilárdságú. Valójában ez a kiváló szilárdság/tömeg arány az oka annak, hogy az alumíniumot és ötvözeteit olyan gyakran használják a repülőgépiparban és a rakéták alvázaiban. Ezzel párosulva, hogy a földkéregben rengeteg alumíniumérc található, viszonylag olcsón használható anyaggá teszi. Segít csökkenteni a TESUP szélturbinák költségeit Önnek, vásárlójának.
A rakéta üzemanyagtartály belseje, falai alumínium ötvözetből készültek!(https://www.flickr.com/photos/guitarded-pix/7039482197)


Megbízható szállító


A TESUP már egy ideje alumínium anyagokat használ termékeiben, így kérdezed, mi újság? Biztos vagyok benne, hogy a blog címéből kiolvasható, hogy a TESUP-nak van néhány izgalmas híre! A TESUP ezentúl az Assan Aluminummal fog együttműködni, hogy a jövőben a TESUP összes alumíniumszükségletét kielégítse! Az Assan Aluminium Európa második legnagyobb alumíniumgyártója és -beszállítója, ami azt jelenti, hogy a vállalat nagy tapasztalattal rendelkezik az alumíniumellátás és a fontos fémek hatékony létrehozása terén.


Ez egy nagyon izgalmas új fejlesztés a TESUP számára, mivel a vállalat növekedésével fontos, hogy a TESUP szélturbinák gyártásához szükséges ellátási láncok erősek legyenek, és bőven legyen helyük a növekedésre, hogy lépést tudjon tartani a TESUP által az elmúlt néhány évben tapasztalt növekvő keresettel. évek. A TESUP biztos abban, hogy az Assan Aluminium kiválóan illeszkedik majd a TESUP gyártási képességeinek jövőbeli igényeihez. A világ egyik legtermékenyebb alumíniumgyártójaként elfoglalt tekintélyes pozíciója révén a vállalat megbízható beszállítói múltját mutatja be.

Termelési kapacitás növelése


Ez nagyszerű hír a TESUP számára, mivel az elmúlt néhány évben számos globális esemény és válság következett be, és egyes beszállítók küzdöttek azért, hogy megfelelő és következetesen biztosítsák nyersanyagaik ellátását a világ különböző iparágaiban. Ez a TESUP problémája volt. A TESUP hazai szélturbinák iránti megnövekedett kereslet miatt, mivel a megújuló energia iránti érdeklődés egyre népszerűbb, és a hálózati villamos energia ára csillagászatilag emelkedik, a megbízhatatlan szállítók problémákat okoztak a TESUP szélturbinák gyártásához szükséges 200 nyersanyag mind a 200 nyersanyag szállítása során.


Ez sajnos számos késedelemhez vezetett a TESUP gyártásában, és időről időre késésekhez vezetett az ügyfelek TESUP szélturbináinak kézhezvételéhez. Mivel azonban az Assan Aluminium a TESUP új beszállítója, a TESUP sokkal jobban bízik abban, hogy az ellátási lánc megszakítás nélküli lesz. Végül is az Assan Aluminium éves gyártási kapacitása 100 000 tonna alumínium! Ez minden percben 1 km értékű alufóliát jelent! Ez valóban nagyszerű termelési kapacitás, és ezért az Assan Aluminium a második legnagyobb alumíniumgyártó Európában.Az Assan Aluminium zöld bizonyítványainak tanúsító testülete. Az Assan Aluminium is büszkélkedhet néhány jó megújuló és zöld bizonyítvánnyal, amit a TESUP, mint megújulóenergia-cég mindig keres a beszállítóinál. A TESUP elismeri, hogy egy szebb jövő megteremtése érdekében a világon mindenki számára a gyártási folyamat minden szakaszát zöldre és megújulóvá kell tenni. Az Assan Aluminium ezt figyelembe veszi gyártási létesítményeiben. A vállalat a közelmúltban megszerezte a globális fenntarthatósági teljesítmény tanúsítását az Aluminium Stewardship Initiative (ASI) által. Ez azt jelzi, hogy a vállalat tanúsítvánnyal rendelkezik egy helyszíni ellenőrzésen keresztül a fenntarthatóság gyakorlására vonatkozóan az irányítás, a társadalmi szempontok és a környezetvédelmi szempontok tekintetében. Ez azt jelenti, hogy a vállalat a 2. hatókörű kibocsátását (nem a vállalat, hanem az Assan Aluminium tulajdonában lévő épületek fűtésére, hűtésére és működtetésére használt villamos energia termelői által termelt kibocsátást) a megújuló energia helyszíni termelésével ellensúlyozza. Valamint a szénlábnyom jelentős csökkentése az otthoni újrahasznosítás, a magas specifikációjú kibocsátásszűrő rendszerek és az energiahatékonysági projektek révén. Valójában a vállalat 95 millió USD-t különített el számos fenntarthatósági és energiahatékonysági projekt kidolgozására a következő három évben! Tekintse meg az Assan Aluminium fenntarthatósági terveinek további részleteit itt! (https://www.assanaluminyum.com/en/news/news-from-us/assan-aluminyum-achieves-certified-in-global-standards-by-the-asi) Nagyszerű látni egy vállalatot, amely ennyire elkötelezett a fenntarthatóság iránt. A TESUP izgatottan várja, hogy az Assan Aluminummal együttműködve sok TESUP szélturbinát gyártson a jövőben!


Napsütéses és Szeles Üdvözlettel:

TESUP

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page