top of page

GYÁRTÁS AZ UK

TESUP

Jul 29, 2022

A Tesup napelemek és szélturbina töltésvezérlők gyártását tervezi az Egyesült Királyságban!

Mi az a napelemes panel?


A megújuló energiaforrások közül a napelemek az egyik leggyakrabban használt panelek. Mivel a nap, amely nem függ az időjárási viszonyoktól, mint az eső és a szél, tiszta felhasználási lehetőséget kínál, köszönhetően annak, hogy reggel kel és este nyugszik.


A napelem panelek a nap hőjét és fényét hasznosítható elektromos energiává alakítják át, és biztosítják az otthonokban és munkahelyeken használt összes eszköz működését. A napelem paneleken lévő cellák a napsugarak beépítésével egyenáramot hoznak létre. A felhasználási területtől és a kívánt energiamennyiségtől függően a felhasznált panelek sorba vagy párhuzamosan kapcsolódnak egymáshoz, hogy az egyenáramot elektromos energiává alakítsák át.


Mióta vannak az életünkben és mire használják őket?


A napenergia egy nem túl új technológia, amelyet ősidők óta használnak karórákban és számológépekben. A karórákban lévő kis napelemek elegendő energiát tudnak termelni az óra működtetéséhez. Azt, hogy a számológépek évekig működnek elemcsere nélkül, az biztosítja, hogy napenergiával termelnek energiát.


A napelemek számos célra használhatók, elsősorban villamosenergia- és hőtermelésre. A napenergiát az emberiség által az űrbe küldött műholdak villamosenergia-szükségletének fedezésére is használják.

A napelemek használhatók otthonokban, bevásárlóközpontokban és munkahelyeken. Vagy egy ipar vagy egy város energia- és vízszükségletének kielégítésére napelemes erőműveket telepítenek, és sok napelemet helyeznek el olyan területeken, amelyek napközben napfényt kapnak. Számos városban létesítenek napelemes erőműveket az önkormányzatok, hogy kielégítsék a középületek és lakóterületek áram- és melegvíz-szükségletét. Világszerte ismert, hogy még az autópályákra is telepítenek olyan rendszereket, amelyek napelemekből állítanak elő energiát.


TESUPként tudjuk, milyen fontosak a napelemek. Ebből a szempontból mi gyártjuk a leghatékonyabb napelemeket:


 • Üvegszál erősítésű műanyag a cellák előtt és mögött, szennyeződésálló felület nagy hatékonyságot tesz lehetővé.

 • Tökéletes állandó vagy hordozható kültéri használatra, hogy ingyenes áramot biztosítson akkumulátorok vagy inverterek töltéséhez különböző alkalmazások ellátásához.

 • A panel ideális falak, íves tetők, csónakok, lakókocsik, lakóautók, lakóautók stb. építéséhez.

 • Könnyen illeszkedik bármilyen felület formájához. Sokféleképpen illeszthető különféle alkalmazásokhoz; önmetsző csavarok, ragasztó vagy DST (kétoldalas szalagok) segítségével.

 • A zárt vízálló kialakításnak köszönhetően ez a rugalmas napelem kiválóan alkalmas csónakokhoz és tengeri alkalmazásokhoz.

 • A gyártás során speciális textúrájú felületet használnak, amely jelentősen csökkenti a fényvisszaverődést és javítja a teljesítményt gyenge fényviszonyok mellett és felhős körülmények között.

 • Így nem kell aggódnod a napsütéses idő miatt! A 21%-os hatásfokú, 1 m2 alapterületű TESUP rugalmas napelem normál tesztkörülmények között (1000 W/m2 besugárzás) 205 W-ot termel, de többet tud termelni, ha a nap magasan van az égen, és kevesebbet termel felhős időben, vagy amikor alacsonyan süt a nap az égen.
Mi az a töltésvezérlő?


A töltésvezérlők olyan berendezések, amelyek a szélenergiából származó elektromos áramot az akkumulátorra irányítottan, nappal vagy éjszaka töltik fel a szélenergiával működő villamosenergia-termelő rendszerekben. Általában egy bizonyos váltakozó feszültséget egy bizonyos egyenfeszültségként szabályoz, és továbbítja az áramot a megfelelő helyekre. Ezek a kapcsolódó helyek vagy egy akkumulátor áramkör, vagy egy elektronikus eszköz, amely egyenárammal működik.


A szélturbina töltésvezérlője egyensúlyba hozza a bejövő áramot és feszültséget. Ezt az áramot egy bizonyos ideig az akkumulátorokhoz küldi, amíg az elemek meg nem teliknek. Az akkumulátorok megtelése után megszakítja az áramot. És így, . Így nem tölti túl az akkumulátorokat, és az akkumulátorok élettartama hosszabb lesz.


A TESUP gyártja a világ legjobb szélturbina töltésvezérlőjét teljesen automatikus szélturbinavédelemmel és kézi vészfékkel:

 • Az egyik legfejlettebb töltésvezérlő a mai piacon.

 • Más vezérlőkkel ellentétben ezeket a többcélú eszközöket úgy tervezték, hogy TESUP szélgenerátorokkal és más 12V-24V-48V-os szélturbinákkal működjenek együtt.

 • Ez a töltésvezérlő átalakítja az AC-t (váltakozó áramot) DC-vé (egyenáramúvá), és szabályozza az akkumulátor és az inverter töltését a beállítás szerint.

 • A TESUP szélturbina töltésvezérlője egyetlen eszköz, amely akár 5 kW-os energiagazdálkodást is lehetővé tesz.

 • A feszültség a CC (Charge Controller) potenciométerével állítható.

 • A terhelés a beépített ellenálláson oszlik el, ha az akkumulátorok megtelnek.

 • Két csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre: Szélturbina > Töltésvezérlő > Akkumulátor és szélturbina > Töltésvezérlő > Hálózati inverter


Mi újság?


Mint ismeretes, a TESUP Európában gyárt rugalmas napelemeket és szélturbina töltésvezérlőket, most pedig Londonban, Angliában is tervezzük ezek gyártását.


Mivel a TESUP központja Londonban van, örömmel gyártjuk rugalmas napelemeinket és szélturbina töltésvezérlőinket Londonban.


Kérjük, maradjon velünk, hogy láthassa rajtuk a „Made in London, England” feliratot!
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page