top of page

Szeretjük az üzleti utazásokat a TESUP-nál, és mindig különlegessé tesszük őket.

TESUP

Jul 28, 2023

Izgalmas utazás az üzemekhez és műhelyekhez.

Múlt héten lelkes csapattagjaink izgalmas utazásra indultak, hogy meglátogassanak néhány üzemünket és műhelyünket. A TESUP-nál értékeljük az elsőkézből származó tapasztalat jelentőségét a termelési folyamatban. Különböző osztályokkal és szakértelemmel, beleértve a távoli dolgozókat, rendszeresen szervezünk találkozókat és kirándulásokat a közös munka és az innováció előmozdítása érdekében.


Mint egy úttörő tiszta energia megoldásokat kínáló vállalat, hiszünk abban, hogy a hagyományos normáktól való eltérésre van szükség, még az üzleti utazások terén is. Nem csak szenvedéllyel tölt el minket az, amit csinálunk, azaz fenntartható energiamegoldásokat előállítani és biztosítani, hanem az is, hogy felejthetetlen pillanatokat és élményeket teremtsünk csapatunknak.


Legutóbbi üzleti útunk során hatékonyan elvégeztük céljainkat, kipróbáltuk a napkollektor gyártási technológiákat, majd jött az idő egy jól megérdemelt kikapcsolódásra. Így úgy döntöttünk, megragadjuk az alkalmat, hogy részt vegyünk egy szórakoztató szörfkalandban! Ezt a csapatépítő tevékenységet követően autentikus ételeket kóstoltunk és melegen fogadtuk CX-igazgatónkat.


A TESUP hatalmas jelentőséget tulajdonít a virágzó üzleti környezet kialakításának, és egyik alapvető elvünk, hogy elsőbbséget adjunk embereinknek. Tudjuk, hogy boldogságuk és elégedettségük elengedhetetlen az üzleti sikerünk szempontjából.Csapatunk tagjainak arcán látott öröm és elégedettség folyamatosan emlékeztet arra, hogy miért szeretjük azt, amit csinálunk. A boldog alkalmazottak hozzájárulnak egy vállalkozás növekedéséhez és jólétéhez, és a TESUP-nál elkötelezettek vagyunk annak a légkörnek ápolásában, amely ilyen szellemiséget táplál.


A TESUP-nál nem csak zöldebb jövőt formálunk innovatív megoldásainkkal, hanem olyan munkakultúrát is előmozdítunk, amely értékeli a tapasztalatokat, a csapatmunkát és kiváló csapattagjaink jóllétét.


MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page