top of page

TESUP és Kuehne-Nagel

TESUP

Oct 23, 2023

2 világóriás partner a műveletek kiválóságáért

A macedóniai gyártás és logisztika újradefiniálását célzó mérföldkőnek számító fejlesztés keretében büszkén jelentjük be, hogy izgalmas együttműködést folytatunk a Kuehne-Nagellel, a logisztikai és ellátási lánc megoldások terén világszerte vezető vállalattal. Ez a stratégiai partnerség jelentős mérföldkövet jelent, megalapozva az innováció, a növekedés és a kiválóság terepet a TESUP számára Délkelet-Európa szívében.Erőteljes szinergiaA legmodernebb megújulóenergia-megoldásairól híresekként terjeszkedési pályán vagyunk, gyártási tevékenységeink és elosztási képességeink fejlesztésére törekszünk. A Kuehne-Nagellel, a logisztikai szakértelem szinonimájaként kötött partnerség a célok és értékek természetes összhangja.Ez az együttműködés egy elkötelezettség a gyártási kiválóság, a fenntarthatóság és a TESUP termékek zökkenőmentes szállítása iránt világszerte. Kuehne-Nagel az ellátási lánc optimalizálása terén szerzett rengeteg tapasztalata, a legmodernebb technológiáinkkal és a fenntartható gyakorlatok iránti elkötelezettségünkkel együtt a macedón gyártási központ megerősítését szolgálja.A partnerség legfontosabb előnyeiLogisztikai hatékonyság: A szövetség optimalizálja gyártási folyamatainkat, és jelentősen lecsökkenti az átfutási időt, biztosítva a termékek gyorsabb szállítását az ügyfelekhez világszerte.
Globális hatókör: A Kuehne-Nagel több mint 1400 telephelyből álló kiterjedt hálózata több mint 100 országban lehetővé teszi számunkra, hogy kiterjesszük globális jelenlétünket, és megújuló energia megoldásokat szállítsunk új piacokra.
Fenntarthatóság a középpontban: Mind a TESUP, mind a Kuehne-Nagel elkötelezett a környezetvédelem iránt. Ez a partnerség a fenntartható logisztikai megoldásokra, a szénlábnyom csökkentésére, valamint a zöld ellátási lánc gyakorlatainak átvételére helyezi a hangsúlyt.
Innováció és technológiai integráció: Innovatív technológiáink integrálva lesznek a Kuehne-Nagel logisztikai megoldásaival, biztosítva a valós idejű nyomon követést, átláthatóságot és agilitást a műveletek során.Az előttünk lévő útA TESUP és a Kuehne-Nagel partnerség óriási ugrást jelent Macedónia és Dél-Európa fenntartható és összekapcsolt jövője felé, amelyet technológiai innováció, környezeti felelősségvállalás és gyártási kiválóság támaszt alá. Ez a stratégiai együttműködés nemcsak megerősíti Macedónia szerepét a globális gyártásban, hanem hozzájárul a fenntartható energiamegoldásokra való világméretű átálláshoz is.

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page