top of page

TESUP egy jobb világért mindig

TESUP

Jan 31, 2023

A Tesup most naperőművekbe tervez beruházásokat.

Számos pályázatot és befektetési ajánlatot keresünk. Holnap lesz az egyik pályázat, sok sikert a csapatunknak!


Az erőművek kritikus szerepet játszanak a világ energiaszükségletének kielégítésében, és a megújuló energiaforrások felé való elmozdulás megváltoztatja az erőművek működését. A megújuló energiaforrások, mint például a nap-, szél-, víz- és geotermikus energia egyre fontosabbá válnak az áramtermelésben, és segítenek csökkenteni a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőségünket.


A naperőművek fotovoltaikus (PV) paneleket használnak a napfény elektromos árammá alakítására. A napelemes erőművek kis léptékben, például lakossági háztetőre, vagy nagy léptékben, például napelemes farmon telepíthetők. Tiszta és fenntartható energiaforrást kínálnak, amely egyre versenyképesebb a hagyományos fosszilis tüzelőanyagokkal szemben.


A szélerőművek szélturbinákat használnak a szél kinetikus energiájának elektromos árammá alakítására. Felszerelhetők szárazföldre vagy tengerre, és egyre népszerűbbek, mivel nagy mennyiségű tiszta energiát tudnak előállítani.


A vízerőművek a lehulló víz mozgási energiáját használják fel elektromos áram előállítására. A vízenergia a megújuló energia megbízható és költséghatékony forrása, és számos ország energiaportfóliójának kulcsfontosságú eleme.


A geotermikus erőművek a Föld magjából származó hőt használják fel elektromos áram előállítására. A geotermikus erőműveket jellemzően geotermikus hőforrások vagy gejzírek közelében telepítik, és a Föld magjából származó hőt használják fel gőz előállítására, amely egy turbinát hajt meg elektromos áram előállítására. 


A világ mélyreható megújulóenergia-vállalataiként tudjuk, hogy milyen létfontosságúak az erőművek, és már most is beruházunk ezen a területen. Elkötelezettek vagyunk a világ energiaszükségletének kielégítése és a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőségünk csökkentése mellett. A Tesup tiszta és fenntartható energiaforrásokat kínál, amelyek költsége egyre versenyképesebb a hagyományos fosszilis tüzelőanyagokkal szemben. Ahogy az energia iránti globális kereslet folyamatosan növekszik, az erőművek és a megújuló energiaforrások szerepe egyre fontosabbá válik energiaszükségleteink kielégítésében és egy fenntarthatóbb jövő megteremtésében.


A Tesup minden nap növekszik és fektet be! Légy része a megújuló energiák felé vezető utazásunknak!


Megjegyzés: A Tesup saját napelemek használatát tervezi ezeken a területeken.


bottom of page