top of page

Új K+F irodánk Alicantében, Spanyolországban

A megújuló energia megoldások piacán vezető vállalatként örömmel jelentjük be új K+F irodánk és helyi szállítmányozási központunk megnyitását Alicantében, Spanyolország keleti partján. Alicante az üzleti élet és az innováció központja, élénk startup ökoszisztémával és nemzetközi cégek erős jelenlétével.Ez az Alicantéba költözés fontos mérföldkövet jelent terjeszkedési stratégiánkban, mivel célunk új technológiák létrehozása és a délnyugat-európai emberek elérése. Az új K+F iroda a Science Parkban található, amely az innováció és a vállalkozói szellem központja, amely a tudás és a kreativitás dinamikus ökoszisztémájában egyesíti a kutatókat, a vállalatokat és a befektetőket.


Együttműködünk az Alicantei Egyetemmel is, amely a kutatás és innováció terén nyújtott kiválóságáról ismert rangos intézménnyel.


A TESUP elkötelezett amellett, hogy alkalmazottai számára olyan támogató munkakörnyezetet biztosítson, amely elősegíti a személyes és szakmai fejlődést. Ebből a célból megállapodtunk az Alicantei Egyetemmel, hogy spanyol órákat kínálunk alkalmazottainknak, amelyek segítenek beilleszkedni a helyi közösségbe és kultúrába.


Alicantei látogatásunk során az üzemeltetési igazgatónknak alkalma nyílt találkozni Esteban Palayóval és Mar Cerverával, a helyi üzleti közösség kulcsfiguráival, akik értékes betekintést nyújtottak a helyi piacba és üzleti környezetbe. Találkozott Jose Luis Todoli Turro-val is, az Alicantei Egyetem nagyon tapasztalt professzorával, aki a TESUP ES-t fogja támogatni a digitális megoldásokkal kapcsolatos projektekben.


A TESUP ES elkötelezett a fenntarthatóság és a megújuló energia iránt. Új irodánk elektromos járművek töltőpontokkal van felszerelve, amelyek támogatják az elektromos járművek használatát, és napelemekkel működik, csökkentve a nem megújuló energiaforrásoktól való függést.


Az Alicantei Egyetemmel és más helyi partnerekkel együttműködve a TESUP ES jó helyzetben van ahhoz, hogy új technológiákat hozzon létre és érje el az embereket Délnyugat-Európában. A fenntarthatóság és a fejlesztés iránti elkötelezettségünk egyértelműen jelzi a felelős üzleti gyakorlat iránti elkötelezettségünket.