top of page

A Global Clean Energy Day ünneplése a TESUP-pal
2024. január 26-án készülj fel arra, hogy belevess a Globális Tiszta Energia Napjának világméretű ünnepségébe! Itt a TESUP-nál mindent az tisztán termelt energia hihetetlen erejének elismeréséről és szeretett környezetünk védelméről szól. Az energia nem csak egy dolog – ez egy játék-váltó, amely formálja a világunkat.


A Nemzetközi Tiszta Energia Napjának tiszteletére örömmel kínálunk akár 40% kedvezményt tiszta energia termékeinkre. Ez nem csak egy kedvezmény, hanem egy meghívás mindenkinek, hogy csatlakozzon a tiszta energia mozgalmához.


Kíváncsi vagy a tiszta energia mélyreható hatásaira az életünkre és a bolygónkra? Ismerd meg a részleteket további olvasással!


Tiszta energia mindenkinek:


A klímaváltozás egy sürgető globális aggodalom, és döntő fontosságú a káros kibocsátás elleni küzdelemben. Nemcsak a szénlábnyomot csökkenti, hanem segít azokon a közösségeken is, akiknek nincs megbízható energiaforrásuk. Meglepő módon 675 millió ember, elsősorban a szubszaharai Afrikában, még mindig elektromosság nélkül él.

A tiszta energia, a szociális-gazdasági fejlődés és a környezeti fenntarthatóság közötti kapcsolat létfontosságú. A tiszta energia hiánya befolyásolja az oktatást, az egészségügyet és a gazdasági lehetőségeket, különösen azokon a fejlődő területeken, ahol még mindig szennyező fosszilis tüzelőanyagokra támaszkodnak. Az elkötelezettségünk a tiszta energia mellett egy lépés az ilyen ciklus megtörése felé.


A TESUP otthoni szélgenerátorokkal és napelemekkel a tiszta energia előállítása még sosem volt ilyen egyszerű. A V7 függőleges szélgenerátor vagy az H7 vízszintes szélgenerátor beszerzésével az egész otthonodat, kertedet vagy vállalkozásodat elláthatod energiával, miközben tudod, hogy véded a természetet.


Oktatási kezdeményezéseink:


A TESUP-nál hisszük, hogy az oktatás egy erőteljes eszköz a változás szolgálatában. Ezért aktívan együttműködünk az iskolákkal, hogy a következő generációt felvilágosítsuk a tiszta energia előnyeiről. A környezetvédelem iránti felelősségérzetet és a fenntartható gyakorlatokat kívánjuk ösztönözni.


Tiszta energia: Egy megoldás a bolygó számára


A fosszilis tüzelőanyagok elégetése az energiatermeléshez hozzájárul a üvegházhatású gázokhoz, ami globális felmelegedéshez vezet. A Tiszta Energia Nemzetközi Napja január 26-án egy igazságos és inkluzív átmenetet követel a tiszta energia felé. Ez egy nap, amikor fel kell hívni a figyelmet a tiszta energia erejére az emberek és a bolygó javára.


Csatlakozz hozzánk a tiszta energia mindenki számára történő elérhetővé tételében, az életek javításában és a bolygónk védelmében akár 40% kedvezménnyel. Együtt építsünk egy tisztább, fényesebb és fenntarthatóbb világot mindenki számára.MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page