top of page

A jövő a szélben van

Eljött a szeptember, és már érződik az enyhe őszi hűvösség. Az éjszakák egyre hosszabbak, az őszi szél pedig megerősödik.


Az erősebb sugáráramlás azt jelenti, hogy az alacsony nyomású területek gyakrabban és intenzívebben fejlődnek, szelet és esőt hozva – ez a tulajdonság jellemzően az őszi időjáráshoz kötődik.

A TESUP Wind Turbines új ügyfelei ezrei profitálhatnak majd a szeles évszakból azáltal, hogy termékeinket otthonukban tartják, ingyenes szélenergiát kapnak, és ezzel egyidejűleg megmentik bolygónkat.


Az IRENA globális energiaátalakítási ütemterve szerint a szélenergia fedezheti a globális energiaszükséglet több mint egyharmadát (35%), és a világ vezető energiaforrásává válhat. E cél elérése érdekében a világ telepített szélenergia-kapacitásának 2050-re el kell érnie a 6000 gigawattot – a jelenlegi szint több mint 10-szeresét –. Ez 5000 GW szárazföldi és 1000 GW tengeri szélerőművet tartalmazna.

A szélenergia felgyorsítása, a megnövekedett villamosítással párosulva, a 2050-re szükséges éves CO₂-kibocsátás egynegyedét (vagyis közel 6,3 gigatonnát) érheti el.


A TESUP magabiztosan folytatja küldetését, új ügyfeleket szerez a világ minden tájáról, és ezzel hozzájárul a zöld energiához.


A legutóbbi geopolitikai események reflektorfénybe helyezték az ellátásbiztonság megerősítésének, az energiafüggőség csökkentésének és a magas árak okozta piaci zavarok elleni védelem sürgős szükségességét. Ez ismét csak a megújuló energiaforrások tömeges bevetésével érhető el.


Még ha a zöldenergia továbbra is szabályozási nehézségekkel küzd, különösen a magán- és lakossági szektorban, az emberiség megújuló energiaforrásokra való átállásának általános útja évről évre nagyobb és nagyobb lesz.

Morten Dyrholm, a Globális Szélenergia Tanács elnöke elmondta: „Az energiabiztonság kritikus kérdéssé vált az éghajlati válság mellett. A szél- és napenergiára épülő energiarendszerek nemcsak az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése szempontjából kritikusak, hanem ahhoz is szükségesek, hogy ellenálló képességünket biztosítsuk a fosszilis tüzelőanyagok körüli fokozódó ingadozásokkal és a geopolitikai konfliktusok okozta bizonytalansággal szemben. Amint ezek a bizonytalanságok egyre összetettebbé válnak, a kormányoknak szerte a világon azt tanácsolnák, hogy az energiaátmenet felgyorsításával és ne lassításával reagáljanak, és ezáltal növeljék a befektetések bolygói és társadalmi megtérülését.”


A TESUP továbbra is lépést fog tartani a korral, és termékeket készít ügyfeleink kényelméért és bolygónk zöld jövőjéért. Addig is javasoljuk, hogy vásárolja meg Szélturbináinkat, hogy kihasználja a szeles őszi időjárást és spóroljon a villanyszámlán.
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page