top of page

A legtermékenyebb nyári napforduló a TESUP segítségével

Nagyon sok témát tanultunk az iskolában, de nem tudtuk, hogyan lennének hasznosak az életünkben. Mit szólnál ahhoz, ha megtanulnád, hogy egyikük sokat jelent a való életben, a nyári napforduló?


Mi az a nyári napforduló?

A nyári napforduló vagy a déli nap június 21-én van, amikor a Föld eléri maximális dőlésszögét a Nap felé. A nyár kezdetének tartják a világ északi féltekéjén. Milyen nagyszerű módja annak, hogy köszöntsd a napsütéses napokat!


Biztosan mondta, hogy milyen esetben lehet szükségünk erre az információra. A TESUP pontosan erre ad választ!
Minél hosszabb a nappal, annál több energia


Mindannyian tisztában vagyunk a napfény előnyeivel az emberek és a természet számára, de a napfény ennél többet kínál számunkra. Itt az ideje, hogy a napfényt megújuló energiaként hasznosítsuk.


Tudtad, hogy akár 210Wx12h=2520wh energiát termelhetsz a TESUP rugalmas napelemekkel ezen a napon, amikor a leghosszabb a napfény, és utána is? Még Ön is több energiát termelhet, ha tovább megy északon, például Norvégiában. Szerencsére néhány elképesztő dolog nem korlátozódik egy napra, ezek közé tartozik a napenergiával elérhető hatékonyság és az előállított energia.


Itt van a mi baráti javaslatunk, hogy add hozzá a nyári napforduló teendőit; amellett, hogy családjával a kertjében tölt el egy nagyszerű napot, gond nélkül energiát termelhet otthonának és elektromos járműveinek is.


Mindössze egy TESUP rugalmas napelemre van szüksége, ez elvégzi a többit, és élvezheti a naptej felvitele utáni napot.


Kezdjük el termelni saját energiádat ezekben a napsütéses napokban!


bottom of page