top of page

A Tesup új mérföldkőhöz érkezett egy újabb gyártóüzem megnyitásával Európában!

Gyártóhelyeink számát hónapról hónapra növeljük!


A sikeresen növekvő vállalatok termelőterületeinek folyamatosan fejlődniük kell. Ezért gyorsan növekvő vállalatként, amely minden hónapban rekordértékesítéssel rendelkezik, egy újabb gyártóüzemünk van, amely kielégíti ügyfeleink igényeit, és elősegíti a fenntartható energetikai átállást.

Innovatív termékeinkről és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkről ismertek, büszkék vagyunk arra, hogy rekordértékesítési számokat tudhatunk magunk mögött, amelyek tükrözik gyors növekedésünket és növekvő népszerűségünket az ügyfelek körében. Ennek a sikernek a fényében szükségünk volt még egy nagyobb és teljesen felszerelt létesítményre, ahol folytatni tudjuk a sorozatgyártást. Ma örömmel jelentjük be, hogy megnyitottuk egy új, korszerű gyártóüzemet, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a TESUP termékek iránti növekvő keresletnek, és felgyorsítsa a világ fenntartható energiára való átállását.


Az új létesítmény lehetővé teszi számunkra a termelés felpörgetését, és még környezetbarátabb és energiahatékonyabb termékeket kínálunk ügyfeleinknek. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a környezetre, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy működésünk minden területén kizárólag fenntartható anyagokat és gyakorlatokat használjunk.


Ezzel az új létesítménysel több mint 300 MW havi szélturbina gyártási kapacitást kívánunk elérni.


Erős értékesítési számainkkal, innovatív termékeinkkel és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkkel még több sikerre és növekedésre készülünk a következő években. Az új gyártóüzem megnyitása egy lépés egy zöldebb és fenntarthatóbb jövő felé, és szeretettel várunk Önökkel, kedves vásárlóink és partnereink, hogy együtt dolgozhassunk az átalakulás előmozdítása érdekében.


Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünk minden területén terjeszkedünk. A sikerhez új lehetőségekre és növekedésre van szükség, és soha nem habozunk megtenni egy újabb lépést a siker felé.

bottom of page