top of page

A TESUP hat új CSR-projekttel képessé teszi a világot – tiszta energiát hozva

A háztartási tiszta energiával működő termékek globális piacvezetőjeként a vállalati társadalmi felelősségvállalási (CSR) kezdeményezésünkkel ambiciózus és erőt adó útra lépünk. Küldetésünk, hogy a tiszta energiát mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé tegyük, függetlenül lakóhelytől vagy jövedelemtől. A TESUP víziója az, hogy tiszta energiával működő termékei világszerte forradalmasítják a háztartásokat. E jövőkép megvalósítása érdekében hat új CSR-projektet jelentettünk be, amelyek mindegyike minden kontinensen egy-egy szociálisan kiszolgáltatott helyet céloz meg. Ezek a projektek tiszta energia termékeket, többek között rugalmas napelemeket és szélturbinákat biztosítanak a kihívást jelentő életkörülményekkel küzdő közösségek számára. A kezdeményezés célja, hogy emelje ezen közösségek életszínvonalát, egészségét, oktatását és jövedelmi lehetőségeit, és ezzel egy lépéssel közelebb vigye őket a fenntarthatósághoz és a társadalmi szerepvállaláshoz.Globális jövőkép a tiszta energiáról:


A TESUP küldetése abban a meggyőződésben gyökerezik, hogy a tiszta energiának mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Egy olyan világot képzelünk el, ahol minden háztartás élvezheti a tiszta energiából származó termékek előnyeit, földrajzi határoktól függetlenül. Azzal, hogy lehetővé tesszük az emberek számára, hogy saját maguk termeljék meg a villamos energiát, célunk a fenntartható életmód előmozdítása és egy tisztább, zöldebb bolygóhoz való hozzájárulás.


Projektek céllal:


A TESUP CSR-kezdeményezése hat kontinensen indít el egy sor projektet: Amerika, Afrika, Európa, Ázsia, Ausztrália/Óceánia és az Antarktisz. Mindegyik projekt egy-egy olyan helyre összpontosít, ahol társadalmi sebezhetőséggel és szélsőséges kihívásokkal kell szembenézni. A projektek célja, hogy tiszta energiatermékek - például rugalmas napelemek és szélturbinák - biztosításával javítsák az olyan alapvető szolgáltatásokhoz való hozzáférést, mint a szennyvízelvezetés, a világítás, a hűtés és a kommunikáció. Az e termékek által előidézett átalakulás javítja az életkörülményeket, és új lehetőségeket nyit meg az egészségügy, az oktatás és a gazdasági növekedés előtt ezekben a közösségekben.


Az elektromos áramhoz való hozzáféréssel rendelkező és nem rendelkező személyek száma

Világ, 1998-2021Helyi együttműködés a globális hatásért:


A TESUP tisztában van a helyi szakértelem és elkötelezettség fontosságával a CSR-projektek sikerének biztosítása érdekében. Együttműködünk a helyi szervezetekkel és hatóságokkal az egyes célrégiókban, hogy azonosítsuk a legérdemesebb közösségeket. A bevált szervezetekkel való partnerség révén célunk, hogy kiterjesszük a hatókörünket, és minél több életre gyakoroljunk pozitív hatást. Emellett a kedvezményezettek képzésben és folyamatos támogatásban részesülnek a tiszta energiával működő termékek használatához és karbantartásához, így biztosítva a hosszú távú fenntartható hatást.


Ceará - Az út megvilágítása:


Az első projektünk már folyamatban van Brazília északi részén található Ceará államban. Ceará a kihívásokkal teli életkörülményeiről ismert, a vidéki lakosság több mint fele nem fér hozzá a közüzemi vízhálózathoz. A TESUP döntése, hogy a projektet itt indítja el, a régió bőséges nap- és szélerőforrásainak köszönhető, amelyek tökéletesek az energia rugalmas napelemek és szélturbinák segítségével történő hasznosítására. Azzal, hogy tiszta energiamegoldásokat hozunk Cearába, az a célunk, hogy a lakosság számára lehetővé tegyük az áramtermelés lehetőségét, ami pozitív hatással van az életminőségükre.A hatás terjesztése - Az előttünk álló út:


Míg az első projektünk Cearában már folyamatban van, már készülünk a következő, más kontinenseken megvalósuló projektjeink bejelentésére. A CSR-kezdeményezések folyamatos bővítésével reméljük, hogy mindenkit arra ösztönözhetünk, hogy közösen dolgozzon egy olyan világ megteremtésén, ahol a tiszta energia mindenki számára elérhető.


A jövőkép támogatása:


A TESUP mindenkit arra ösztönöz, hogy legyen részese ennek az átalakító mozgalomnak. Ha többet szeretne megtudni a kezdeményezésről vagy kiterjeszteni támogatását, látogasson el weboldalunkra. Maradjon naprakész a projektek inspiráló történeteivel, ha feliratkozik a TESUP blogjára, és követ minket az Instagramon és a Facebookon.


A TESUP CSR kezdeményezése egy erőteljes lépés a szociálisan kiszolgáltatott közösségek tiszta energiamegoldásokkal való felruházása felé. Azzal, hogy a TESUP világszerte életeket világít meg, egy olyan fenntartható jövő felé nyitja meg az utat, ahol a tiszta energia mindenki számára alapvető jog. Csatlakozzon a TESUP-hoz a küldetésünkben, hogy a tiszta energiával jobbá tegyük a világot!
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page