top of page

A TESUP segíthet?

A TESUP egy új világméretű projektet mutat be!


Egyre több mindennapi feladathoz van szükség elektromos áramra. Legyen szó egy szeretett személlyel való kommunikációról, víz forralásáról vagy egy szoba megvilágításáról. Ezek a feladatok a legtöbb számára nem jelentenek problémát a jól fejlett infrastruktúrával és jómódú lakossággal rendelkező országokban.


Nos, mi történik, ha elszigetelődik egy megbízható hálózattól? Vagy nem engedheti meg magának, hogy kifizesse az Önnek szállított áramot? Sajnos ez a helyzet sok ember számára, aki szerte a világon él. Ezeknek az embereknek igazán jól jönne, ha saját áramforrásuk lenne, rádiót tölthetnének, öntöznék a földjüket és kivilágítanák a házukat.


Szóval hogyan lehetne ezt biztosítani? Természetesen a megújuló energiaforrások! A szél- és napenergia világszerte jelen van, és felhasználható helyi és hálózaton kívüli villamosenergia-termelésre.


A TESUP 20 YUZO szélturbinát (a töltésvezérlőivel együtt) küld a világ minden tájára azoknak, akik egy kis segítségre szorulnának saját energiatermelésükben. Ezeknek a hordozható turbináknak a névleges teljesítménye 11,5 m/s, 150 watt, elegendő teljesítmény egy ház megvilágításához vagy egy kis szivattyú működtetéséhez.


Sőt, a TESUP pályázatokat is fogad. Ha YUZO turbinára van szüksége, kövesse az alábbi linket!

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page