top of page

Energetizáló Energia Világnap: A zöld jövő 5%-os kedvezménnyel minden termékre!

Az energia világnapját minden év október 22-én ünnepeljük, és világszerte az energia fontosságára való figyelemfelhívás és a fenntartható energiamegoldások előmozdítása a célja. Mivel e különleges nap alkalmából összejövünk, mi, mint a háztartási szélturbinák és napelemek vezető gyártója, büszkén támogatjuk a rendezvényt, és különleges ajánlattal - 5%-os kedvezménnyel minden termékünkre - ünnepeljük az Energia Világnapot.


an image of earth and V7

A háborúk okozta energiaválság


A történelem során a globális energiaellátást jelentősen befolyásolták a konfliktusok és háborúk, mint például az ukrajnai válság, a szíriai polgárháború és a jemeni polgárháború. Ezek a konfliktusok gyakran megzavarták az energiaellátást, ami messzemenő következményekkel járó energiaválságokat okozott. A fosszilis tüzelőanyagokban gazdag régiókban, például a Közel-Keleten zajló háborúk az energiapiacok instabilitásához, ellátási hiányokhoz és áringadozásokhoz vezettek, amelyek világszerte hatással voltak a gazdaságokra. A háborúkból eredő energiaválságok aláhúzzák az energiaforrások diverzifikálásának és a geopolitikailag érzékeny térségektől való függőség csökkentésének fontosságát.


A globális energiafüggőségek okozta sebezhetőségek és a fosszilis tüzelőanyagokhoz kapcsolódó környezeti kihívások kezelése érdekében elengedhetetlen az energiafüggetlenség felvállalása. Ezt a függetlenséget a megújuló energiaforrásokra, például a szél- és napenergiára való áttéréssel lehet elérni.


a graph showing global primary energy consumption

A megújuló energiára való áttérés


A megújuló energiaforrások kulcsszerepet játszanak a tisztább és fenntarthatóbb energia jövőjének megteremtésében.


  • A napenergia növekedése: A napenergia-berendezések száma lenyűgöző ütemben növekszik: 2020 végére világszerte több mint 650 gigawatt napenergia-kapacitást fognak telepíteni.


  • A szélenergia bővülése: A szélenergia-kapacitás az elmúlt évtizedben több mint megnégyszereződött, és 2020 végére világszerte több mint 700 gigawattnyi beépített kapacitást fog elérni.


  • Globális energiafogyasztás: A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) szerint a globális energiafogyasztás 2040-ig várhatóan 28%-kal nő, ami rávilágít a fenntartható energiamegoldások szükségességére.


  • Megújuló energiaforrásokra vonatkozó célkitűzések: Számos ország ambiciózus megújulóenergia-célokat tűzött ki. Az IEA becslései szerint például 2030-ra a megújuló energiaforrások, például a szél- és a napenergia a világ villamosenergia-termelésének 30%-át fogják kitenni.


  • Környezeti előnyök: A megújuló energiaforrásokra való átállás az üvegházhatású gázok kibocsátásának jelentős csökkenéséhez vezethet. Az IEA szerint ez az átállás évente több mint 1,3 gigatonnával csökkentheti a kibocsátást.


Költségcsökkentés: A megújuló energiával kapcsolatos technológiák fejlődése jelentős költségcsökkenéshez vezetett, ami gazdaságilag versenyképesebbé teszi ezeket a forrásokat a hagyományos fosszilis tüzelőanyagokkal szemben.


Használja ki az exkluzív 5%-os kedvezményt


Az Energia Világnapja alkalmából 5%-os kedvezményt kínálunk minden megújuló energiával kapcsolatos termékre a zöldebb jövő felé tett lépésként. Ha szeretné kihasználni ezt az exkluzív kedvezményt, látogasson el termékoldalunkra, és használja az "Energy23" promóciós kódot a fizetés során. Ez a korlátozott ideig (október 20-23.) érvényes ajánlat a tisztább és fenntarthatóbb világ iránti elkötelezettségünk elismerése.


Használja ki a lehetőséget az Energia Világnap megünneplésére, és tegyen jelentős lépést egy fenntarthatóbb jövő felé. Együtt, háztartásonként egy tisztább világot tudunk energiával ellátni, és csökkenthetjük globális függőségünket a fosszilis tüzelőanyagoktól, ami hozzájárul a nagyobb energiabiztonsághoz és egy mindenki számára fenntarthatóbb jövőhöz.

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page