top of page

Extrém időjárási figyelmeztetések érkeznek a TESUP-hoz!

Aggódott valaha amiatt, hogy a szélturbináját megrongálja a szélsőséges időjárás? Nem biztos benne, milyen időjárási körülmények között érdemes letakarni a turbinát? Ezt a változó globális éghajlattal egyre nehezebb előre jelezni és kezelni.


Ha ez Ön, a TESUP egy vadonatúj szolgáltatással rendelkezik, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek! Mintha nem lenne elég, ha a TESUP e-mail-feliratkozói híreket kapnak a TESUP technológia élvonaláról, a levelezőlistára feliratkozók automatikus figyelmeztetést is kapnak a közelgő zord időjárásról!


Ezzel a fejlett időjárás-figyelmeztetéssel leeresztheti a nyílásokat, és gondoskodhat arról, hogy birtoka felkészüljön a zord időjárásra. Ez segíteni fog mindenkinek, aki bizonytalan abban, hogy az időjárás túl sok ahhoz, hogy szélturbinája biztonságosan működjön.


Ha szeretné megkapni ezeket a szélsőséges időjárási figyelmeztetéseket, valamint hogy naprakész legyen a legújabb TESUP termékekkel kapcsolatban, akkor Ön is feliratkozhat a TESUP honlapján található levelezőlistára. Csak nyisson meg egy új TESUP weboldalt, és adja meg tartózkodási helyét és e-mail címét a zöld felugró ablakban!
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page