top of page

Fenntartható repülés

A közlekedési ágazatban a kereskedelmi repülés a legnagyobb, leggyorsabban növekvő és a legelterjedtebb és legelérhetőbb. A 21. században a gyors és gyors mozgás alapvető fontosságú. Életünk minden pillanatában versenyzünk, és próbálunk nem lemaradni.

Amikor eléri célját, elkezd a környezetre gondolni. Bárcsak a kezdetektől ez lenne a prioritás. De soha nem késő zöldülni.


Most ezt az életből indult tantárgyat kapcsoljuk az ipari működéshez. Évszázadok óta számos közlekedési mód szerepel életünkben akár személyszállítás, akár teherszállítás. Az alacsony szén-dioxid-kibocsátás fontosságára azonban az elmúlt években felfigyeltek. A közlekedési társaságok lépnek az ügyben. Az éghajlatváltozás és a válság a fő hajtóerő a vállalatok számára, hogy nulla kibocsátás mellett működjenek. K+F részlegek létrehozásával kezdtek el gondolkodni a környezetre kevésbé káros járművek használatán.

Az elektronikus teherszállító repülőgépek célja a nulla szén-dioxid-kibocsátás elérése


A repülőgépek a legnépszerűbb közlekedési eszközök. Az elektromos repülőgépet elektromos áram hajtja. Ez egy önálló hálózat olyan alkatrészekből, amelyek elektromos energiát termelnek, továbbítanak, elosztanak, hasznosítanak és tárolnak.


A logisztika a szén-dioxid-kibocsátás egyik legnagyobb forrása. A kártérítés fejében a logisztikai cégek ezentúl szemétlerakókat, napelemes rendszereket és elektromos szállítójárműveket építenek.


A DHL, a globális logisztikai és nemzetközi szállítmányozási vállalat, a Tesup együttműködik egy teljesen elektromos teherszállító repülőgépbe. https://www.dhl.com/global-en/home/press/press-archive/2021/dhl-express-shapes-future-for-sustainable-aviation-with-the-order-of-first-ever-all-electric-cargo-planes-from-eviation.html

A DHL 12 teljesen elektromos Eviation Alice teherszállító repülőgépet rendelt meg nulla kibocsátású flotta üzemeltetésére.

Alice-t egyetlen pilóta is repülheti, és 1200 kilogrammot fog szállítani. Repülési óránként legfeljebb 30 perc alatt töltik fel, és a maximális hatótávolsága 815 kilométer.
A jövő a zéró kibocsátás


A világ jövője zéró kibocsátású, és ezzel a vállalatok is tisztában vannak. Minden közlekedési eszköz és jármű villamosítása elengedhetetlen a fenntartható világhoz.


Az elektromos teherszállító repülőgépek csökkentik a karbantartási költségeket, és szoftverrel üzemeltetik őket. A repülési teljesítmény optimálisan hatékony lesz.

A tiszta jövő


A Tesup fenntartható politikával és zöld üzleti koncepcióval rendelkezik. Ezért ennek megfelelően választjuk ki azokat a cégeket, amelyeknél dolgozunk. Mindannyian reméljük, hogy a közeljövőben mindenki felfogja a fenntarthatóság logikáját és a nulla kibocsátású világot. A környezetbarát napokhoz…
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page