top of page

Összefogás a fenntartható jövőért: A TESUP 100.000. ügyfelének ünneplése!

A TESUP-nál tele vagyunk izgalommal, hogy egy jelentős eredményt mutatunk be a zöldebb és fenntarthatóbb jövő felé vezető úton. Készüljetek fel a fanfárra, hiszen büszkén ünnepeljük 100.000. ügyfelünket, egy rendkívüli mérföldkövet, amely új magasságokba repíti háztartási megújuló energiamegoldásokkal foglalkozó vállalatunkat! Hogy köszönetet mondjunk minden egyes értékes ügyfelünknek, örömmel kínálunk Ft40.000 kedvezményt minden termékünkre július 27. és július 31. között a "100K" kóddal. Hálától túlcsorduló szívvel tegyünk egy kis időutazást, hogy felidézzük a leküzdött kihívásokat és a közös diadalokat.Globális lábnyom

A TESUP a változás szárnyai a világ több mint 50 országába repültek. A 29 országból álló, helyi weboldalakkal rendelkező lenyűgöző hálózaton keresztül termékeink ma már több mint 50 országban aktívan biztosítják az áramtermelést, ami figyelemre méltó globális hatókörünket és hatásunkat tükrözi. Átléptük a határokat és az óceánokat, és mindenhová eljutottunk a fenntartható, megbízható és rendkívül hatékony energiamegoldások iránti elkötelezettségünkkel. Büszkén állunk vállvetve egy olyan globális közösséggel, amely osztozik a tisztább és zöldebb bolygóról alkotott megingathatatlan elképzeléseinkben.


Úttörő szerepet vállalunk: Hollandia, Németország és az Egyesült Királyság

Bár a TESUP számos országban szolgál ki ügyfeleket, érdemes kiemelni úttörőink jelentős jelenlétét Hollandiában, Németországban és az Egyesült Királyságban. Ez a három ország kivételes lelkesedést és felvételt tanúsított termékeink iránt, és ezzel egy fenntartható jövő útját egyengetik.


1. Hollandia: Hollandia, amely progresszív környezetvédelmi politikájáról híres, teljes szívvel fogadta a TESUP megújuló energiával kapcsolatos megoldásait. A holland háztartások megértik a szénlábnyomuk csökkentésének fontosságát. Figyelemre méltó, hogy Hollandia a TESUP értékes ügyfeleinek 10%-át teszi ki, ami tükrözi a fenntartható életmód iránti erős elkötelezettségüket.


🏡 Íme egy szívből jövő megjegyzés egyik hollandiai ügyfelünktől:

"Nemrégiben telepítettem a TESUP ATLAS X7 szélturbináját, és ez megváltoztatta az energiaigényemet. Ez a szélturbina a technika csodája. El vagyok ámulva az általa termelt villamos energia mennyiségétől, amely lehetővé teszi számomra, hogy tiszta, megújuló energiával lássam el az otthonom."." - Erik F. Flevolandból, NL


2. Németország: Németország a megújuló energiaforrások bevezetésében élenjáró ország, amely a fenntartható életmód ragyogó példája. A TESUP jelentős érdeklődésnek és értékesítésnek volt tanúja a német ügyfelek részéről, akik értékelik termékeink megbízhatóságát és hatékonyságát. Együttesen mozdítjuk elő a tiszta energiára való átállást Európa egyik legnagyobb gazdaságában. Figyelemre méltó, hogy Németország a TESUP értékes ügyfeleinek 13%-át képviseli, ami megerősíti a zöldebb és fenntarthatóbb jövő iránti elkötelezettségüket.


🏡 Egy németországi ügyfelünk is megosztotta tapasztalatait:

"Nem tudok elég jót mondani a TESUP-ról. Termékeik átalakították az energiatermelés és -fogyasztás módját. A MAGNUM 5 segítségével képes voltam szélenergiát használni és jelentősen csökkenteni a hálózattól való függőségemet. Hálás vagyok, hogy a TESUP mellett részese lehetek a megújuló energiaforrások forradalmának ." - Lucas D. Thüringenből, DE


3. Egyesült Királyság: Az Egyesült Királyság határozottan kiállt a megújuló energiaforrások mellett, és ambiciózus célokat tűzött ki az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére. A TESUP létfontosságú szerepet játszott e zöld forradalom támogatásában, mivel az Egyesült Királyság háztartásait elérhető és megfizethető megújuló energiamegoldásokkal látta el. Az Egyesült Királyság a TESUP értékes ügyfeleinek 15%-át képviseli, ami jól mutatja, hogy jelentős mértékben hozzájárul a tiszta energiamegoldások felkarolásához.


🏡 Hallgassuk meg egy brit TESUP-ügyfél történetét:

"A TESUP HERA rendszere megváltoztatta a világot számomra. Kialakítása és teljesítménye kiemelkedő termékké teszi. A hátsó kertemben telepítettem, és azóta folyamatosan tiszta energiát termel. Tökéletes a helyemre, mert a szülővárosomban elég erős a szél. Elképesztő látni, hogy milyen pozitív hatást érhetek el vele. " - David L. Walesből, Egyesült Királyság


Mi vagyunk a globális piacvezető cég, a világ legnagyobb telepítési lábnyomával.

A fenntarthatóság által vezérelt közösség

A TESUP a kezdetektől fogva elkötelezett amellett, hogy innovatív és megbízható megújuló energiamegoldásokkal segítse a háztartásokat világszerte. Küldetésünk, hogy elősegítsük a tiszta energia bevezetését és csökkentsük a szénlábnyomot, a fenntarthatóság iránt szenvedélyesen elkötelezett egyének sokszínű közösségével talált visszhangra. Minden egyes ügyfél, aki csatlakozik a TESUP családhoz, erősíti közös elkötelezettségünket egy jobb világ megteremtése iránt a jövő generációi számára.


Az együttműködés ereje

Utunk nem lenne lehetséges ügyfeleink együttműködő erőfeszítései nélkül. Az Önök visszajelzései, javaslatai és a fenntarthatóság iránti szenvedélyük döntő szerepet játszottak termékeink és szolgáltatásaink kialakításában. Az Önök közös tapasztalatai és sikertörténetei révén Önök másokat is arra ösztönöztek, hogy a megújuló energiaforrások mellett döntsenek, és hozzájáruljanak egy tisztább világ megteremtéséhez.


Az öröm megosztása: Videók és képek a TESUP ügyfelektől

A szívből jövő beszámolók mellett hihetetlen ügyfeleink voltak olyan kedvesek, hogy videókon és képeken keresztül is megosztották tapasztalataikat, bemutatva, hogyan változtatták meg otthonukat és életmódjukat megújuló energiával kapcsolatos megoldásaink. Szívmelengető látni a háztulajdonosok örömét és izgatottságát, ahogy hozzájárulnak a fenntartható jövőhöz.
Csatlakozz az utazáshoz

Hálánk kifejezéseként minden egyes TESUP vásárlónak szívből jövő köszönetet mondunk, valamint 40.000 Ft kedvezményt biztosítunk minden termékünkre a "100K" kóddal július 27. és 31. között. Az Önök bizalma, hűsége és elkötelezettsége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy elérjük ezt a hihetetlen mérföldkövet. Együtt változást hozunk, és másokat is inspirálunk a fenntartható gyakorlatok bevezetésére.Köszönjük, hogy részesei vagytok a TESUP útjának, és hogy támogatjátok a tiszta energiát. Inspiráljunk továbbra is másokat, a következő 100 000 ügyfelet és még tovább!


MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page