top of page

Az elmúlt 50 év széladatainak korrelációja a jövedelmezőség megértése érdekében

A TESUP Hera Wind Pro heteken belül megtérülhet.


Egy olyan világban, ahol a saját energiatermelés egyre fontosabbá válik, a TESUP HERA Wind Pro a vezető lehetőség a tiszta, megújuló energia előállításának erőteljes, hatékony és megfizethető módját kereső háztulajdonosok számára.
Miért a HERA Wind Pro?

  • Ez egy függőleges tengelyű szélturbina (VAWT), ami azt jelenti, hogy kis területen, bármilyen irányból fújó szélből képes áramot termelni. Ez teszi sokoldalúvá a kis telepítési területtel rendelkező, következetlen széljárással rendelkező háztulajdonosok számára.

  • Rendkívül hatékony, a kezdő szélsebessége mindössze 4 m/s. Ez azt jelenti, hogy már gyenge szélben is képes elkezdeni az áramtermelést, így jó választás a viszonylag alacsony szélsebességű területeken élő háztulajdonosok számára. A HERA azonban erős és erőteljes, és mereven áll, és még nagy szélsebességnél is szép energiahozammal termel tovább.

  • Ráadásul a HERA Wind Pro-t nagyon könnyű telepíteni is. Mindössze 5 perc alatt felszerelhető a háztetőre vagy az erkélyre, és ehhez nincs szükség speciális szerszámokra.

  • Három modern színválasztékban kapható: Pearl Beige, Pearl Blackberry és Smoke Grey+Red. Így könnyen megtalálhatja az otthonához vagy ingatlanához illő színt.

Kiemeltük a HERA lenyűgöző teljesítményét és hatékonyságát egy függőleges szélturbinával szemben. Nem akarunk azonban csak beszélni és nem cselekedni. Ezért egy egyszerű esettanulmányt fogunk bemutatni Önnek, hogy ténylegesen demonstráljuk a jelentős különbséget.


Példa eset


És íme egy példa; a TESUP HERA Wind Pro-tól várható megtakarítás az éves villamosenergia-felhasználással együtt nő. Ha magas az éves villamosenergia-felhasználása, a HERA Wind Pro jelentős összeget takaríthat meg a villanyszámláján.


Tegyük fel, hogy Ön a brit London városában él, az alábbi táblázatban a szélsebesség/áramtermelés adatait találja.


Az ügyfél évente 1024,28 kWh villamos energiát termel. A londoni 0,94 £/kWh áramárat figyelembe véve ez 952,58 £ éves bevételt eredményez a HERA szélturbinán keresztül. Ezért a HERA szélturbinába történő beruházás néhány hét alatt megtérülhet, ha a helyszín elég szeles.


Az egyes beállítások által termelt energia mennyisége azonban olyan tényezőktől függ, mint a választott termék, a telepítési hely és a szélsebesség. Tehát ahhoz, hogy pontos képet kapjon a területének termeléséről, fontos, hogy megnézze a helyi adatokat. Ha szeretné kitalálni, hogy mennyi villamos energiát tudna termelni a területén, érdemes beszélgetni a helyi időjárási szakértőkkel, és hasonló megközelítést alkalmazni a teljesítménygörbével.

hera micro siting


Ahhoz, hogy megértse, mennyi villamos energiát tudna termelni az Ön régiójában, érdemes felkeresnie a helyi időjárási központokat, hogy hosszú évek adatait összevethesse az anemométer által gyűjtött adatokkal. A szél még két méteres helyzeti különbséggel is annyira változó. Figyelembe véve, hogy van 1 év friss anemométeres adatai az otthonokról, percenként vagy óránként rögzítve, kiterjesztheti az információkat más időjárási központok adataival kapcsolatban, például az elmúlt 50 évre vonatkozóan. Amint ki tudja terjeszteni az óránkénti széladatokat, számíthat a jövőbeni energiahozamra. Ezek hozzáadásával az energiaárak, a hosszú távú ár előrejelzés min. közép. vagy max. A beruházás megvalósíthatósága könnyen megérthető. Egy másik fontos pont a kiválasztott szélturbina teljesítménygörbéje, hogy megértse a teljesítményteljesítményét és tartósságát különböző szélsebességeknél. Ha csak egyetlen átlagos szélsebességszámot használunk az energia szélhozamára, az óriási hiba lesz, várhatóan legalább óránkénti szélsebesség-adatokat kell használni a tényleges energiatermelés megértéséhez.Hera power curve

A pénzügyi megtakarításokon túl a TESUP HERA Wind Pro számos környezetvédelmi előnyt is kínál. A turbina tiszta, megújuló energiát termel, amely segít csökkenteni a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőséget. A szénlábnyom csökkentésével a környezet védelmét is segíti.


Ha olyan megoldást keres, amellyel pénzt takaríthat meg villanyszámláján, csökkentheti a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőségét és védheti a környezetet, akkor a TESUP HERA Wind Pro tökéletes megoldás az Ön számára. Rendelje meg a sajátját még ma!
bottom of page