top of page

Hogyan csatlakoztassunk egy TESUP turbinát a hálózathoz

A TESUP ügyfelei gyakran felteszik a kérdést, hogyan kell megfelelően beállítani a TESUP turbinát. Ez a blogbejegyzés és a mellékelt videó segít tisztázni, hogy milyen sorrendben csatlakoztatja szélturbináját a hálózathoz. Ha nem érzi magát kényelmesen az elektromos bekötések beállításában, érdemes szakemberhez fordulni.Ez a folyamat 3 fő összetevőből áll: egy szélturbinából, egy töltésvezérlőből és egy teljesítményinverterből.


Először is csatlakoztasson 3 vezetéket a szélturbinához, egyet a megtermelt áram minden fázisához.


Csatlakoztassa ezeket a vezetékeket a töltésvezérlőhöz a videóban látható sorrendben, és húzza meg őket a helyükön a töltésvezérlő héjában található csavarokkal.


A töltésvezérlő szabályozza a turbina fordulatszámát, biztosítva, hogy a turbinához csatlakoztatott elektromos csatlakozások ne legyenek túlterhelve és ne sérüljenek meg. A turbina váltakozó áramú kimenetét egyenárammá alakítja át.
Csatlakoztassa a videóban látható két vezetéket a töltésvezérlő másik oldalán, ugyanezzel a módszerrel. Ezek a vezetékek továbbítják az áramot az inverterhez.


A vezetékek másik végén csatlakoztassa a huzaladaptereket a vezeték fejéhez a videón látható módon, és csatlakoztassa az adaptereket az inverterhez.Csatlakoztasson egy adaptert a 3 fázisú vezeték egyik végéhez, ügyelve arra, hogy a vezetékfejek megfelelően rögzítve legyenek. Csatlakoztassa az adaptert az inverter kimenetéhez. A vezeték másik végét a ház elektromos táblájához kell csatlakoztatni. Ehhez a lépéshez villanyszerelő bérlését javasoljuk, számára ez egy egyszerű feladat, ami akár 10 perc alatt is elvégezhető. Alternatív megoldásként a TESUP hamarosan kiad egy videót a folyamatról. Iratkozz fel YouTube csatornánkra, hogy ne maradj le róla!


Az inverter a bemeneti egyenáramot 3 fázisú teljesítményre alakítja vissza, amely a hálózat által használt teljesítmény.


Az áramot ezután el lehet adni a hálózatnak!


Válassz most tiszta jövőt a TESUP szélturbinákkal!


#beállítás#szélturbina#acpower#megújulóenergia#energia#megújuló#szélenergia#tisztaenergia#Atlas2.0#elektromos generátor#szebb jövő#elektromosenergia#windenergy#szél#tisztakörnyezet#villany
bottom of page