top of page

Innováció és kreativitás kibontakoztatása a TESUP miami irodájábanKépzelje el, hogy elmerül Miami napsütéses légkörében, miközben felfedezi a megújuló energia világát. Pontosan ez történt, amikor júniusban meglátogattuk a TESUP Miami-i irodáját, és csatlakoztunk a híres InterContinental Hotelben megrendezett Nemzetközi Energia Csúcstalálkozóhoz. E két fontos élmény kombinációja felejthetetlenné tette utazásunkat! Ipari szakértőkkel kapcsolódtunk össze, megvitattuk az energetikai kihívásokat, trendeket és a világpolitikát. Tökéletes alkalom volt arra, hogy új partnerségeket alakítsunk ki, és ezzel tápláljuk innovációnkat. Ugyanilyen fontos, hogy időt szenteltünk a TESUP Miami irodánknak is, ahol szorosan együttműködtünk kivételes terméktervezési csapatunkkal, és kreativitásunk új magasságokba emelkedett.


*Irodánk Miamiban


A kreativitás felszabadítása Miamiban:


TESUP Miami Irodánk, amely Coral belvárosának nyüzsgő szívében található, inkubátorként szolgál néhány rendkívüli ötletünk számára. Nem csoda, hogy Miamit 2022-ben a Workamajig az Egyesült Államok második legkreatívabb városának minősítette. Tehetséges csapatunk ihletet merít Miami dinamikus légköréből, forradalmi szélturbinákat, napelemeket és más megújuló energiatermékeket tervez és tökéletesít.


Nem Miami az egyetlen város, amely inspirálja kreatív elménket. Kaliforniában, Londonban és Alicantében is vannak tervezőirodáink! Ezeken a helyszíneken sokszínű és tehetséges csapataink keményen dolgoznak azon innovatív termékek létrehozásán, amelyek naprakészek maradnak a legújabb trendekkel és fejlesztésekkel. Minden iroda kulcsfontosságú szerepet játszik innovációs utunkban, táplálva a kreativitás folyamatos ciklusát.


Az ipar forradalmasítása:


Amíg Miamiban voltunk, izgalmas küldetésünk volt, hogy befejezzük az egyik legmenőbb és legfuturisztikusabb termékünk tervezését. Ez a csodálatos alkotás 2023 végén kerül piacra, és teljesen megváltoztatja a megújuló energiaipart. A TESUP-nál minden az innovációról szól, és ezt a nagyszerű termékterveink is igazolják. Elkötelezettek vagyunk a fenntartható jövő megteremtésében mindenki számára.


Csatlakozz a beszélgetéshez:


Nagyra értékeljük véleményét, és szívesen hallanánk gondolatait TESUP hálózatunk legkreatívabb városáról. Az Ön szemszögéből melyik város példázza az innováció és a művészi inspiráció tökéletes keverékét? Csatlakozzon szavazásunkhoz, és szavazzon dinamikus miami irodánkra, a nyüzsgő londoni irodára, a napfényes alicantei irodára vagy az innovatív kaliforniai irodára. Hozzászólása elvezet minket ahhoz, hogy felfedezzük és megünnepeljük az Ön által előnyben részesített hely kreatív szellemét a jövőbeni cikkeinkben.


Ön szerint a TESUP tervezőirodák közül melyik képviseli az innováció és a művészi inspiráció tökéletes ötvözetét?

  • Miami iroda

  • London iroda

  • Alicante iroda

  • California iroda

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page