top of page

Inspiráló erőmű épült TESUP termékekkel - Tanuljon egy nagyra becsült ügyféltől

Képzeljen el egy fenntartható erőművet, amely kihasználja a megújuló energiában rejlő korlátlan lehetőségeket. Európában nagyra becsült ügyfelünk megvalósította vízióját egy úttörő erőmű megépítésével, amely a legkorszerűbb TESUP termékeket használja. A zöld dombok között fekvő ingatlanuk ma már a tiszta energiában rejlő hatalmas lehetőségek bizonyítékaként áll.Helyesen döntöttek, amikor a TESUP segítségével virágzó megújuló energiaközponttá alakították át földjüket, ahol életet adó villamos energia áll rendelkezésre. Ismerjük meg, miért a TESUP termékek a tökéletes választás ehhez a projekthez:


TESUP Magnum 5 vízszintes szélturbina


A MAGNUM 5 vízszintes szélturbinánk egy igazi csoda, amelyet úgy terveztek, hogy a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb szélenergia-termelést biztosítsa. A világ legerősebb szélturbinájaként és legtartósabb vízszintes szélturbinájaként a legalacsonyabb induló szélsebességgel büszkélkedhet, így optimális választás a szélerőművek számára. Önállóan 5 kW áramtermelő kapacitást képes biztosítani, és mivel a forgás mindössze 3 m/s szélsebességnél kezdődik, a turbina nagy szélfogó területe zavartalan és korlátlan mozgást biztosít. A korrózióálló, kiváló szénszálból készült, kiváló minőségű szénszálból készült turbina még fagyos hőmérsékleten is hibátlanul működik, akár -50 C fokot is kibír. Tartósságát könnyű kialakítással és csendes működési mechanizmussal párosítja, így harmonikus kiegészítője lehet bármilyen környezetnek.


TESUP félig hajlékony napelemes panel


Napelemünk páratlan sokoldalúságot és hatékonyságot kínál. A figyelemre méltó, négyzetméterenkénti 205 wattos energiatermeléssel képes különböző elektromos készülékek táplálására, valamint akkumulátorok és inverterek töltésére. Ami megkülönbözteti a többitől, az a rugalmassága és könnyű kialakítása, mindössze 2 kg súlya és mindössze 1,39 mm vastagsága. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy bármilyen felület alakjához illeszkedjen, így ideális épületfalakhoz, ívelt tetőkhöz, hajókhoz és szélerőművekhez. Speciálisan texturált felülete még gyenge fényviszonyok és felhős körülmények között is csökkenti a fényvisszaverődést és fokozza a teljesítményt.


A TESUP-nál hiszünk abban, hogy a megújuló energiának mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Ezért termékeinket úgy terveztük, hogy megfizethetőek legyenek, így kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik erőművet szeretnének építeni. A TESUP minőség, megbízhatóság és költséghatékonyság iránti elkötelezettségének köszönhetően ügyfelünk könnyedén létrehozhatta erőművét. A TESUP termékeivel egy megújuló energiát hasznosító erőmű megépítése már nem távoli álom, hanem reális cél, köszönhetően kivételesen megfizethető ajánlatainknak.


Csatlakozzon a megújuló energia forradalmához a TESUP-pal. Innovatív és megbízható termékeink, amelyek mögött sokéves tapasztalat és szakértelem áll, átalakítják a tiszta energia hasznosításának módját.
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page