top of page

Ismerje meg az új TESUP ATLAS 7 és X7, a világ legkedveltebb szélturbináit!

Egy ideje valami fontos főz a konyhánkban, és most itt az ideje, hogy megosszuk veletek. Ismerje meg az új ATLAS X7 és ATLAS 7! ATLAS szélturbináinkat továbbfejlesztettük, és most erősebbek, tartósabbak, ergonomikusabbak és stílusosabbak, mint valaha! Új generátorukkal óránként akár 7 kWh áramot is meg tudnak termelni.A TESUP ATLAS szélturbinák a világ legkedveltebb háztartási függőleges szélturbinái. Globális vezetőként folyamatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén, még a legkelendőbb termékeink esetében is, mivel az innováció soha nem áll meg. Nagyobb teljesítmény, új innovatív dizájn és jobb tartósság rendkívül kedvező áron!


Mi újság?


Több teljesítmény, több áram és megtakarítás

Az új ATLAS modellek erősebb és hatékonyabb 7 kW-os generátorral rendelkeznek. Naponta akár 168 kWh-t is termelhetnek! Az ÚJ ATLAS modelleket úgy tervezték, hogy jobb tapadást biztosítsanak a karosszéria és a pengék között, így amikor a lapátok forognak, forgó mozgása (ereje) áramveszteség nélkül kerül át a generátorra. Így hatékonyabbá teszi az ATLAS szélturbinákat.


Új stílusos és ergonomikus kialakítás

Az újonnan továbbfejlesztett karosszéria modernebb megjelenést és jobb védelmet nyújt a külső tényezők ellen az ATLAS szélturbináknak. Ráadásul az új hideg szürke színnek köszönhetően a termékek igazán menőnek és prémiumnak tűnnek!


Könnyebb összeszerelés

Az ATLAS X7 új vezetőkerettel rendelkezik, amely még könnyebbé teszi az összeszerelést. Ezzel az új kerettel nagyon könnyű a szárnyakat egy vonalban tartani, hogy illeszkedjenek a felső karimához. Mindössze annyit kell tennie, hogy össze kell szerelnie a szélturbinát a termék használati útmutatójának minden lépését követve. A teljes összeszerelési folyamat mindössze 30 percet vesz igénybe.


Jobb tartósság

Mostantól mindkét ATLAS modellen rozsdamentes acél rögzítőket használunk a jobb tartósság érdekében.


Testreszabás

Az új ATLAS X7 6 vagy 12 lapátos opciót kínál a turbinán lévő lapátok számának beállításához az adott helyen az átlagos szélsebességtől függően.Most már élvezheti a tiszta energia előállítását erősebb, tartósabb és stílusosabb TESUP termékekkel. Rendelje meg ATLAS szélturbináját még ma, az erő és az innovatív dizájn kombinációját.
bottom of page