top of page

Lépésről lépésre útmutató a szélturbina vásárlásához!

Sokan szeretnék javítani a fenntarthatóságukat és csökkenteni a környezetre gyakorolt ​​általános hatásukat. A megújuló energia otthoni előállítása nagyszerű módja annak, hogy csökkentse a károsanyag-kibocsátást, és még pénzt takarítson meg villanyszámláján. A hazai megújulóenergia-rendszerek telepítése nagy beruházást jelenthet, így egyesek bizonytalanokká válnak a telepítés módjában, aggódnak és megfázik. Ha te is ezek közé tartozol, akkor ez a szerencsés napod! Itt található a TESUP lépésről lépésre szóló útmutatója a szélturbina vásárlásához. Ez áttekint néhány szempontot, amelyeket figyelembe kell venni, amikor szélturbinát szeretne beszerelni otthonába vagy vállalkozásába, és hogyan hozhatja ki a legtöbbet a turbina beállításából!


Hatalomfüggetlenség


1. lépés: A leendő szélturbina-tulajdonos első lépése az, hogy egyszerűen képzelje el, hogy szélturbinával rendelkezik. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de ha egy szélturbinát telepítenek az ingatlanra, és annak minden előnyét, akkor ez nagyszerű lépés annak biztosításában, hogy a szélturbina megfelelő legyen az Ön számára. Képzeld el, milyen érzést keltene, ha saját elektromos áramot állítanál elő, az áramtermelésben elért sikerélményt! Amellett, hogy biztonságban van abban a tudatban, hogy hozzájárul a kibocsátás csökkentéséhez, csökkentve ezzel a környezetre gyakorolt ​​hatását.


Gondolhat a kézzelfogható előnyökre is. A saját áramtermelés révén közvetlenül a hálózatnak értékesíthet villamos energiát, profitálva a turbinájából. Még ha nem is választja ezt az utat, az a pénz megspórolható, ha nem fizeti a hálózatot az áramért. Ez különösen igaz a jelenlegi energiapiacokra, ahol világszerte egyre magasabbak a villamosenergia-árak. Ezt a fajtát elkerülheted

politikailag motivált piaci erőket egyszerűen válás útján

független a rácstól, nyugalmat adva, hogy amíg fúj a szél, az akaratodnak ereje van!Szélturbina méretezése

2. lépés: Kezdje el a turbinák kutatását, hogy általános képet kapjon arról, mekkora lehet egy turbina, és hogyan illeszkedhetne az ingatlanába. Ügyeljen arra, hogy vizsgálja meg ingatlanát, és vegye figyelembe a szélturbinák telepítésének különböző helyeit. Fontolja meg a beépítési lehetőségek széles skáláját, sokan az ingatlanuk tetejére szerelik fel szélturbináikat, sokan azt is választják, hogy a szélturbinákat az ingatlanjukon lévő szabad térben szerelőoszlopokra szerelik fel. Az, hogy melyik a legjobb az Ön alkalmazásához, a helyi tervezési törvényektől és a rendelkezésre álló helytől függ.


Tervezze meg költségvetését
3. lépés: A harmadik lépés a szélturbina finanszírozásával kapcsolatos. Szélturbina telepítése az ingatlanra komoly befektetés lehet. Bár az előzetes költség meglehetősen magas, ne feledje, hogy a turbinája megtakarításokat és potenciális nyereséget jelenthet, és néhány éven belül visszafizetheti a turbina költségeit. A TESUP háztartási szélturbinák átlagos költsége körülbelül 1100 USD (USD), ne feledje, hogy a turbina biztonságos működtetéséhez megfelelő töltésvezérlőre is szüksége lesz. Az összes TESUP szélturbinához alkalmas TESUP töltésvezérlő további 210 USD-ért vásárolható meg.
A legtöbb szélturbina-beállításhoz egy sor akkumulátorra is szükség van a szélturbina által termelt villamos energia tárolására. Egy jó minőségű lítium-ion akkumulátor, a leggyakrabban használt akkumulátortípus ehhez az alkalmazáshoz, körülbelül 300 USD-ba kerül, de a beállításhoz szükséges tárolókapacitástól függően magasabb is lehet. Ha a szélturbinája által termelt energiát szeretné eladni a hálózatnak, és közvetlen profitot szeretne generálni a turbinájából, akkor a rendszerbe egy invertert is be kell szerelnie. Ez a berendezés a tápjelet DC-ről AC-ra alakítja, így kompatibilis a hálózattal. Egy kompatibilis TESUP inverter 520 dollárért vásárolható meg. Mindent összevetve a befektetés valószínűleg ~1600 USD inverter nélkül és ~2100 USD inverterrel együtt.

A szélturbinák típusai

4. lépés: Hogyan válasszuk ki az Önnek megfelelő turbinát. Most, hogy átgondolta, hogyan illeszthető be egy szélturbina az Ön ingatlanába, ideje kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő szélturbina modellt. Van néhány fő szempont, nevezetesen a turbina névleges teljesítménye; mennyi áramot termel a turbinája másodpercenként, és a turbina típusa; vízszintes vagy függőleges tengely. A névleges teljesítmény a szélturbinák mindegyik termékleírásában megtalálható, lényegében minél nagyobb a teljesítmény, annál több áramot termel egy turbina. Ennek az értéknek az otthonán belüli villamosenergia-szükségletéhez igazítása jó megközelítés a megfelelő érték kiválasztásához.

A második fő szempont a telepített turbina típusa. Ami a TESUP turbinákat illeti, választhat a függőleges tengelyű húzó típusú turbinák közül, mint például az Atlas modellek, vagy a vízszintes emelő típusú turbinák, nevezetesen a Magnum5 és MasterX modellek. Az ilyen típusú turbinák általában alacsonyabb indulási sebességgel rendelkeznek, kisebb szélsebesség mellett is forogni kezdenek, ami a turbina gyakrabban forogását eredményezi. Ez a típus általában csendesebb, mint vízszintes tengelyű megfelelője. A vízszintes tengelyű szélturbinák hatékonyabban alakítják át a kinetikus szélenergiát az energiatermeléshez szükséges forgási mozgássá. Mivel nagyobb az indulási sebességük, általában erősebb szélre van szükség a turbina működtetéséhez. Magnum 5 vízszintes emelő típusú turbina.

5. lépés: Vásárolja meg turbináját. Ez a lépés egyszerű, a TESUP turbina megvásárlásához egyszerűen kövesse az alábbi linket a webhelyre, válassza ki a kívánt termékkombinációt a legördülő menük segítségével, és folytassa a fizetéssel. Ha bármilyen kérdése van a termékek megrendelése során, a TESUP csapatának egyik tagja készséggel áll rendelkezésére, és a TESUP webhely Kapcsolat menüpontján keresztül üzenetet küldhet, és valaki tud segíteni Önnek. Ha mélyrehatóbb segítségre van szüksége, a TESUP tanácsadói szolgáltatást is nyújt megújuló energiarendszerének megvalósításához.


6. lépés: Állítsa be a szélturbinát. Kövesse a használati útmutatóban található utasításokat a turbina összeszereléséhez és telepítéséhez. A TESUP azt javasolja, hogy forduljon villanyszerelőhöz az elektromos berendezések, például szélturbinák, töltésvezérlők vagy inverterek telepítésekor.Élvezze a helyes választást!


7. lépés: Dőljön hátra, és élvezze a turbinát! Üljön be a kertbe és nézze meg, ahogy a turbina finoman forog, és energiát termel a háztartása számára, időnként nézze meg energiaszámláit, és nézze meg, hogy a saját áramtermelés mennyivel segít csökkenteni azt, rövid időn belül megtérül. ! És végül, becsülje meg a környezetére gyakorolt ​​hatás csökkentésében és egy fenntarthatóbb jövő megteremtésében játszott szerepét mindenki számára!
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page