top of page

A Magnum 5 egyre jobb lesz!

A TESUP elkötelezett termékei folyamatos fejlesztése iránt. A még csak most megjelenő Magnum 5 turbina már frissítés alatt áll!


Az új modell mostantól üvegszálas burkolatot kap a turbina fő testén. Az üvegszálnak számos előnye van, korrózióálló, nem penészedik és nem rozsdásodik, és nem ereszti át a folyadékokat. Mindezt azért, hogy Magnum 5 turbinája jó állapotban legyen az elkövetkező években!


Az üvegszálnak megvan az az előnye is, hogy könnyű anyag, ez teszi a Magnum 5-öt méretéhez képest meglepően könnyűvé. A turbina beszerelése és felszerelése most sokkal könnyebb lesz, mivel a könnyű testet könnyű a megfelelő magasságba állítani, és kevesebb tartószerkezetre van szükség.


Nem csak az! Az üvegszál kiváló deformációs ellenállással rendelkezik, és ennek eredményeként a turbinája sokkal kevésbé fog szenvedni a horpadásoktól és horpadásoktól. Ezzel párosulva az üvegszál gyártási folyamata nagyon sima felületet eredményezhet. Nem lesznek csúnya ütések a Magnum 5-ön, így a turbina szépen fog kinézni, miközben elpörög!

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page