top of page

Master X: A végső kompakt szélturbina

Olyan kompakt szélturbinát keres, amely kivételes teljesítményt, tartósságot és ár-érték arányt kínál? Ne keressen tovább, mint a TESUP Master X!
A Master X-et úgy tervezték, hogy óránként 1 kWh villamos energiát termeljen, így okos választás a háztartások számára, akik saját maguk termelnek energiát és csökkentik az energiaszámláikat. Ami azonban igazán megkülönbözteti, az a kiváló teljesítmény – alacsony induló szélsebességgel és egyenletes, szabad forgással a Master X méretéhez képest csúcsminőségű energiatermelést biztosít.


Kiemelkedő teljesítménye mellett a Master X verhetetlen ár-érték arányt kínál. Nagyon kedvező árú, könnyen telepíthető és tartósra készült. A korrózióálló, kiváló szénszálból készült, és akár -50°C-os hőmérsékleten is használható, ez a szélturbina a legkeményebb időjárási viszonyoknak is ellenáll. Halk működési mechanizmusának köszönhetően pedig nem kell attól tartania, hogy zavarja szomszédait.


A telepítése is nagyon egyszerű. Egy egyszerű plug-and-play csatlakozással és egy körülbelül 40 percet igénybe vevő rögzítési rendszerrel pillanatok alatt üzembe helyezheti szélturbináját.


A TESUP Master Xt is hihetetlenül sokoldalú. Napelemekkel kombinálva még több energiatermelést érhet el, a beépített LED világítás pedig gondoskodik arról, hogy a nappal és az éjszaka bármely szakában megfigyelhessük forgását.Tehát ha olyan kompakt szélturbinát keres, amely teljesítményt, ár-érték arányt és tartósságot biztosít, a Master X a legjobb választás az Ön számára. Rendelje meg sajátját még ma, és élvezze a tiszta, fenntartható energia előnyeit!


MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page