top of page

Milyen hangosak a háztartási szélgenerátorok?

Gondolkozol-e a szélenergia használatában egy TESUP szélgenerátorral, de aggodalmad van a zajszint miatt? Az óriási szélerőművek zajongó képe talán elbizonytalanít, de itt vagyunk, hogy tisztázzuk a helyzetet: A TESUP szélgenerátorok rendkívül csendesek, és nem kell aggódnod a fülsüketítő zavaró hangok miatt.

Szélenergia turbinák hangteljesítményének képe

Valójában mennyire hangos egy szélgenerátor?


Az egyik gyakori aggodalom a lehetséges szélgenerátor tulajdonosok között a zajszint, különösen akkor, ha a generátor közel kerül telepítésre az otthonukhoz. Lehet, hogy láttál híreket a kereskedelmi szélerőművek által okozott zajproblémákról. Nyugodj meg, a TESUP szélgenerátorok teljesen mások ezektől az ipari óriásoktól.


Kis méret, nagy csend


A TESUP szélgenerátorok zaj minimalizálására összpontosító tervezéssel készültek. Az óriási társaikhoz képest ezek a szélgenerátorok kisebb méretűek, ami egy sokkal csendesebb üzemzajszintet eredményez. Tehát mennyire csendesek valójában? A TESUP szélgenerátorok akár 35 dB zajszintet is produkálhatnak, ami kevesebb, mint egy porszívó hangja. Hogy megfelelő perspektívába helyezzük, az átlagos háztartásban a zajszint körülbelül 40 dB, a suttogás körülbelül 30 dB, és a tipikus porszívó fülsüketítő 75 dB-en működik.


A TESUP szélgenerátorokkal egy olyan zajszintet tapasztalsz, amely csak egy kis suttogástól hangosabb, így ideális választás az otthoni területek számára. Ha aggodalmad van a szélgenerátorodból származó zaj miatt, valójában nincs ok az aggodalomra!


Szigorú zajtesztelés


Gondot fordítunk arra, hogy termékeink megfeleljenek a szigorú zajszabványoknak. Szélgenerátoraink zajszintjét rendszeresen tesztelik olyan ideális kültéri környezetekben, amelyek alkalmasak szélgenerátor telepítésre. Ez a minőség és a csend iránti elkötelezettség biztosítja, hogy élvezhesd a szélenergia előnyeit a zavaró zaj nélkül.


A szélsebesség is számít


Fontos figyelembe venni, hogy a szélgenerátor által keltett zaj is függ a szélsebességtől. Alacsonyabb szélsebességeknél a generált hang valószínűleg még alacsonyabb, így akár szeles napokon is békességben és csendben lehet lenni.


Azon a világban, ahol a zajszennyezés növekvő aggodalom, kis szélgenerátoraink csendes energia-termelés bajnokai. A zajszintjük alacsonyabb, mint egy átlagos háztartásé, generátoraink fenntartható és diszkrét módot kínálnak a szélenergia kihasználására. Nyugodtan telepíthetsz egy TESUP szélgenerátort a területedre anélkül, hogy zavarnád a nyugalmad és csended.


Búcsúzz el a zajos generátor képétől, és köszönts be az életedbe a suttogó óriásokat!

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page