top of page

Mit kell figyelembe venni, amikor kiválasztja a szélturbina otthonok számára

Miért a TESUP legyen az Ön első számú választása?

Úgy döntött, hogy megújuló energiára vált, és most itt az ideje, hogy cselekedjen, de ha nem tudja, milyen tényezőket kell mérlegelnie, amikor kiválasztja a szélturbinát az otthona számára, ne aggódjon. A megfelelő helyre jött. Megbeszéljük a legfontosabb tényezőket, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor szélturbinát választ lakossági igényeihez. És mint a háztartási szélturbinák vezető gyártója, a TESUP itt van, hogy bemutassa, miért a mi termékeink legyenek az Ön első számú választása.


a house with V7 and H7 wind turbines on the roof

1. Szélturbina mérete és kapacitása


Az otthoni szélturbina kiválasztásakor a méret számít. A szélturbina méretének és kapacitásának összhangban kell lennie az Ön energiaigényével. A kisebb turbinák ideálisak lakossági használatra, és a háztetőkre vagy a hátsó udvarra telepíthetők. Kompakt és hatékony szélturbinákat kínálunk, amelyeket úgy terveztek, hogy még gyenge szélviszonyok mellett is képesek legyenek energiát termelni. A TESUP V7 szélturbina 7 kW energiatermelési kapacitásával akár napi 168 kWh-t is előállíthat. Ha olyan háztartása van, amely folyamatosan fogyaszt áramot, 24 órán keresztül működtet egy hűtőszekrényt, 2 órán keresztül egy mosógépet, 2 órán keresztül egy mosogatógépet, 2 órán keresztül egy TV-t, 2 órán keresztül egy sütőt és 8 órán keresztül egy laptopot, akkor a V7 szélturbina az Ön ideális energetikai megoldása! Turbináink tökéletesek otthonok, faházak és kisvállalkozások számára, megbízható tiszta energiaforrást biztosítva.V7 wind turbine power curve


2. Szélerőforrás-értékelés


A szélenergia-termelés életképességének meghatározásához elengedhetetlen a szélerőforrás felmérése az Ön helyszínén. A TESUP olyan eszközöket és forrásokat biztosít, amelyek segítenek Önnek felmérni a telephelye szélpotenciálját, biztosítva ezzel, hogy az Ön által választott szélturbina bölcs befektetésnek bizonyuljon. A szélsebességek széles skálájára alkalmas turbinákat kínálunk, amelyek a kis szélsebességű, a közepes szélsebességű és a nagy szélsebességű turbinákat foglalják magukban.


3. Tartósság és minőség


A szélturbina hosszú távú befektetés, ezért fontos, hogy olyan terméket válasszon, amely tartósan megépített. A TESUP büszke szélturbináink tartósságára és minőségére. Termékeink kiváló minőségű anyagokból, például alumíniumból és rozsdamentes acélból készülnek, biztosítva a korrózióval és a szélsőséges időjárási körülményekkel szembeni ellenállást. Bízhat abban, hogy a TESUP szélturbinája még évekig termel majd energiát.


4. Zajszintek


A szélturbina által keltett potenciális zaj gyakran aggodalmat kelt a háztulajdonosokban. A TESUP szélturbinákat aprólékosan megtervezték, a legmodernebb aerodinamikát és fejlett, alacsony zajszintű technológiát alkalmazva, ami rendkívül csendes működést eredményez. A H7 35 dB-es és a V7 30 dB-es zajszintjével kevesebb, mint fele akkora zajt keltenek, mint egy hagyományos porszívó, így garantálják a nyugodt légkört a háztartásban, minimális zavarás mellett.


5. Karbantartás és szervizelés


A hosszú távú költségek csökkentése érdekében elengedhetetlen, hogy olyan szélturbinát válasszon, amely minimális karbantartást igényel. A TESUP szélturbinákat a megbízhatóság és a könnyű karbantartás érdekében tervezték. Felhasználóbarát kialakításaink egyszerűvé teszik a rutinellenőrzések elvégzését. Ráadásul átfogó ügyfélszolgálatot kínálunk, hogy bármilyen probléma felmerülése esetén segítségére legyünk.


6. Esztétika


A szélturbina vizuális hatása érvényes szempont a háztulajdonosok számára. Elegáns és modern kialakításokat kínálunk, mint például a V7 és H7 szélturbinák, amelyek zökkenőmentesen illeszkednek a lakótelepi tájba. Turbináink nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is kellemesek.


7. Energiatárolás és hálózati csatlakozás


Fontolja meg, hogy a felesleges energiát akkumulátorokban kívánja-e tárolni, vagy a szélturbinát a hálózatra kívánja-e csatlakoztatni. Egy hálózaton kívüli rendszer esetén kevésbé lehet sürgős a felesleges energia előállítása, mivel nincs lehetőség annak visszaadására. Ha azonban rendszere a hálózatra csatlakozik, megfontolhatja egy nagyobb rendszer telepítését, mivel az nemcsak a saját energiaszükségletét fedezheti, hanem potenciálisan többletenergiát is termelhet, amelyet vissza lehet értékesíteni a hálózatba.


Amikor egy szélturbinát kell kiválasztania otthona számára, a TESUP egyértelmű választás. A minőség, a tartósság és a vásárlói elégedettség iránti elkötelezettségünk kiemel minket a háztartási szélturbinák vezető gyártójaként. Megértjük a háztulajdonosok egyedi igényeit, és a különböző igényeknek megfelelő termékválasztékot kínálunk. Nemcsak csúcstechnológiás szélturbinák szállítója vagyunk, hanem megbízható partner is a fenntarthatóbb és energiahatékonyabb jövő felé vezető úton. Ha a TESUP-ot választja, okos befektetést tesz otthonába, a pénztárcájába és a bolygóba.

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page