top of page

Napos és szeles hangulat


Bizonyára mindenki hallott valahol a „vibe” szóról, különösen az elmúlt 5-10 évben, bár a gyökerek az 1960-as évekre nyúlnak vissza, és ez a szó a vibrafon rövidítése, ami a metallofon család ütős hangszerét jelenti.

A „pozitív energiára” metafizikai értelemben használt jó rezgések egyik korai példája Frank Earl Ormsby 1893-as asztrológiai szövegében, A törvény és a prófétákban fordul elő. https://www.dictionary.com/e/slang/good-vibes/


Tehát a „vibe” a vibrations szó rövidítése, akkor mi a vibráció?A rezgések frekvenciák vagy hullámok, szemünkön keresztül látjuk a fény rezgéseit, és a hang rezgéseinek segítségével hallunk. Érzünk és érzünk olyan rezgéseket is, amelyek érzelmeket és gondolatokat keltenek. Tehát a hangulat arról szól, hogyan érzed magad és hogyan érzed magad, és hogyan hat rád a környezeted, és hogyan hat rád.

Rezgéseket hozol létre, értelmezed és elküldöd másoknak. Ezért érzel közös hangokat az emberek felé, mert ahogyan a rezgéseket érzékeled és olvasod, hasonlít egymáshoz.
Nézzük meg alaposan ezt a szót, amelyet szinte mindennap használunk. A vibráció egy személy érzelmi állapotát vagy egy hely légkörét jelenti, ahogyan azt mások közölték és érezték; továbbítani vagy kiadni; egy hely, helyzet, személy hangulata és érzése; megkedvelni valakit vagy valamit, és jól érezni magát és boldognak lenni vele; élvezni a játékot, a zenehallgatást vagy a zenére való táncolást nyugodt módon; jókívánságokat küldeni valakinek az angol szótár szerint.
Elmondhatjuk, hogy főleg a fiatalok körében viszonylag népszerű. Ennek az az oka, hogy a fiatalok habozás nélkül elfogadnak minden változást, újítást. Általában pozitív dolgokra használják a vibráció szót; csak pozitív hangulat! A vibráció szót még a mindennap használt, ruhákra hímzett, bögrékre, telefonokra, technológiai eszközökre nyomtatott tárgyakban is látjuk…


The Beach Boys - Good Vibes dal be 1966

A Vibe mindenki számára mást jelent. Én személy szerint szívesebben használom a vibrációt pozitív konnotációkra is, elég a negativitás az életünkhöz. Tartsuk pozitívan a dolgokat!


Tesup számára pedig felidézi, hogy mennyire fontos számunkra a szél, és amit életünk minden pillanatában érezzünk. Ha minden összefügg, gondolkodj pozitívan, oszd meg a pozitívumot, hogy a pozitív és jó dolgok rád találjanak, végül amit most elültetsz, azt később betakarítod.


Leginkább a mindennapi életben használjuk, mert a pár másodperces jó pillanatokra való. Íme néhány megjegyzés a Tesup csapatának hangulatáról:


A vibrálás gyakori szó a mai világban, amelyet különösen a Z generáció fogad el.


A rezgések hangulatnak, szellemnek, pozitív lelki dolgoknak neveznek.


Bár nem értjük és nem látjuk a rezgéseket vagy a frekvenciát, érezzük a vibrációt.


A Tesup hangulat többnyire laza.


A Tesup a dinamizmusra emlékeztet bennünket. Ahogy az univerzum dinamikusan változik és fejlődik az energiamezőkkel együtt, úgy Tesup is.

Nagyon csodáljuk a természetet, minden, amit teszünk és termelünk, annak védelmére szolgál. Hangulataink alakítják tetteinket, csak szeles és napos hangulattal üzemelünk!

MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page