top of page

Nemzetközi Nőnap és a TESUP látnok asszonyai

A Nemzetközi Nőnap egy fontos, évente megrendezett esemény, amelyet világszerte március 8-án ünnepelnek a nők társadalmi, gazdasági, kulturális és politikai eredményeinek elismerése, valamint a nemek közötti egyenlőség és a nők jogai mellett.


A Nemzetközi Nőnap alkalmat ad arra, hogy megünnepeljük a nők eredményeit, és nagyobb fellépésre és elkötelezettségre szólítsunk fel a nemek közötti egyenlőség érdekében. Emlékeztetőül szolgál, hogy a nemek közötti egyenlőség nem csak a nők problémája, hanem emberi jogi kérdés, amely mindenkit érint.

Mivel ma van 2023-ban a Nemzetközi Nőnap, fontos felismerni azt a szerepet, amelyet a vállalkozások és szervezetek játszhatnak a nemek közötti egyenlőség előmozdításában és a nők helyzetének megerősítésében. Ez nemcsak az olyan kérdések kezelését foglalja magában, mint a fizetés és az egyenlő előléptetés, hanem egy olyan támogató és befogadó munkakörnyezet kialakítása is, amelyben a nők boldogulhatnak.


Büszkén mondhatjuk, hogy cégünk több mint 85%-a női alkalmazottak, akik nap mint nap értékes hozzájárulást adnak csapatunkhoz. Ráadásul a TESUP egy olyan társaság, amelyben minden igazgatósági tag nő. Elismerjük a sokszínűség és a befogadás fontosságát, és elkötelezettek vagyunk egy olyan környezet megteremtése mellett, amelyben minden alkalmazottunk tiszteletben és támogatásban érzi magát.


Ezen a nemzetközi nőnapon mindenhol megünnepeljük a nők eredményeit, beleértve a TESUP csapatunk tehetséges és elhivatott nőkét is. Megtiszteltetés számunkra, hogy velük dolgozhatunk, és folytathatjuk a nemek közötti egyenlőség előmozdítását mind cégünkön belül, mind a tágabb közösségben.


Nőnapi idézeteket szeretnénk hozzáadni munkatársainktól:


"Egy nő megváltoztatja az egész világot"

Atay


„Nőnek lenni csodálatos istenség, mi nők teremtjük meg a világ legértékesebb dolgait: az életet. Kedvesek, gyengédek, gyengédek, okosak, erősek és hatalmasak vagyunk.”

Pereira


„Szerintem nőnek lenni csodálatos és nehéz egyszerre! Szeretek nő lenni, gondoskodni magamról, lehetőségem van egy nap gyereket vállalni, és szinte mindenre képes vagyok, amire vágyom. A női létben az a rossz, hogy félelemmel élünk, félünk a férfiak erőszakától, és nem ugyanazok a jogok és szabadságok ítélet nélkül. De remélem, ez a közeljövőben megváltozhat.”

Zanetti


„Tisztességes, egyenlő és erőteljes nemzetközi nőnapot kívánok minden embernek, különösen a nőknek és minden más csoportnak, amelyet a történelem során elnyomtak.

Azt kívánom, hogy az egész világon véget érjen az erőszak minden fajtája, és a munkát és az igazságosságot ápolják…”

Aytekin


„Olyan világról álmodom, ahol a nők elleni erőszak minden formája megjelenik

a vég, a női munka látható, a nők és a lányok elhatalmasodnak, és

a nemek közötti egyenlőség biztosított."

Yildizli


„Szebb világot kívánok minden nőnek szerte a világon. Büszke vagyok arra, hogy nő vagyok, és az a célom, hogy minden nőt támogassak bármitől függetlenül. Végül is a nők jogai emberi jogok.”

Adiguzel


"Az, hogy nő vagyok, erősnek érzem magam. Minél jobban érzem ezt az erőt, annál függetlenebbé és fejlődőbbé válok. Tudom, mit tehetek, és tudom, mit akarok csinálni. Dolgozhatok, élvezhetek, alkothatok. csodák, számomra nincs határ, a nők számára. Boldog nőnapot minden nőnek! Remélem, hogy a következő években nem kell hangsúlyoznunk a nők fontosságát és azt, hogy mennyire értékesek."

Catak


„Nőnek lenni kiváltság. A nőknek minden joguk megvan, tisztában kell lenniük velük, és mindig küzdeni kell azért, amit akarnak. A TESUP-nál támogatjuk a nőket a munkahelyen és a női vezetőket a vezetői csapatban, a férfiakkal egyenlő jogaik és véleményük van, és büszkék vagyunk gyakorlatainkra.”

Pekisen


„Hiszek egy szebb jövőben női vezetés alatt.”

AslanMA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page