top of page

A megújuló energia forradalmasítása minőséggel és innovációval, mint a legnagyobb az iparágban

A mai világban, ahol a környezettudatosság egyre inkább előtérbe kerül, a megújuló energiamegoldások abszolút szükségessé váltak. A TESUP büszkén áll a világ első számú háztartási megújuló energiamegoldásokkal foglalkozó vállalata, amelyet a fenntartható életmód iránti őszinte szenvedélyünk és a technológiai fejlődés iránti rendíthetetlen elkötelezettségünk vezérel. Ma szeretnénk elkalauzolni Önöket a kulisszák mögé, és megosztani velük azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyek a TESUP-ot a megújuló energiamegoldások forradalmasításának éllovasává teszik. Készüljön fel, hogy felfedezze a TESUP világméretű sikerének kulcsfontosságú összetevőit, és inspirálódjon!Kiváló termékminőség és innovatív formatervezés:

A TESUP-nál rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy csúcsminőségű termékeket szállítunk. Minden szélturbinát és napelemet szigorú teszteknek vetünk alá, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak. Célunk, hogy megbízható megoldásokat nyújtsunk Önnek, amelyek ellenállnak a különböző időjárási körülményeknek, miközben maximalizálják az energiatermelést. Csapatunk mindig olyan úttörő tervekkel áll elő, amelyek maximalizálják a hatékonyságot. A 2016-os alapításunk óta egy sor figyelemre méltó eredményt értünk el, és büszkén mutattunk be több mint 10 igazán innovatív terméket. Továbbá folyamatosan fejlesztjük termékeinket, hogy mindig a technológia előtt járjunk. 2KW energiatermelési kapacitással kezdtük, és 7KW-ra növeltük azt, mindig a nagyobb teljesítményre és hatékonyságra összpontosítva. Ma tovább feszegetjük a határokat, és célunk, hogy elérjük a 9KW-os energiatermelési kapacitást. Minden egyes termékünk képviseli rendíthetetlen elkötelezettségünket az iránt, hogy a saját kategóriájukban a lehetséges határait feszegessük.Kiválóság az üzemeltetésben és a gyártásban:

Ami a műveleteket és a gyártást illeti, a TESUP mindent felülmúl. Három csúcstechnológiás gyártóközpontunk van, amelyek stratégiai helyen találhatók Európában. Ezek a központok fejlett gyártási technikákkal vannak felszerelve, és szigorú minőség-ellenőrzési intézkedéseket alkalmaznak. Nem hagyunk teret a kompromisszumoknak, ha hibátlan termékekről van szó. Valójában büszkék vagyunk a DHL-lel fennálló partnerségünkre, amely garantálja, hogy minden létesítményünkből távozó csomag gyorsan és biztonságosan eljut ügyfeleinkhez. A legkorszerűbb gépek és szakképzett szakembereink szakértelmének kihasználásával korszerűsítjük folyamatainkat, hogy megfeleljünk a megújuló energia megoldások iránti folyamatosan növekvő keresletnek.


Legjobb minőség a legjobb áron:

A TESUP-nál könyörtelenül törekszünk arra, hogy a fenntartható életet mindenki számára valósággá tegyük, költségvetésétől függetlenül. Bátran kikezdjük a status quo-t azzal, hogy a legjobb minőségű termékeket kínáljuk a lehető legalacsonyabb áron. Nem csak a piacon versenyzünk; mi uraljuk, mint az iparág páratlan vezetője. Ha a TESUP-ot választja, magabiztosan fogadhatja a megújuló energiát, tudva, hogy környezetbarát és zsebbarát választást hoz. Nálunk a fenntartható élet egy hatalmas és mindenki számára elérhető erővé válik.


Ügyfélközpontú megközelítés:

A TESUP-nál mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleinket minden tevékenységünk középpontjába helyezzük. Termékeinket aprólékosan terveztük ügyfeleink szem előtt tartásával, páratlan alkalmazkodóképességet és stílust kínálva az Ön egyedi preferenciáihoz. Mi nem csak egy része vagyunk az iparágnak; vezetjük innovatív, függőleges szélturbina sorozatunkkal, amely mércét állít a maximális villamosenergia-termelés terén.


Ez nem áll meg itt. Ha a TESUP-ot választja, a teljes csomagot megkapja, beleértve a töltésvezérlőt is, kiküszöbölve minden további gondot. A maximális kényelem érdekében pedig invertereket kínálunk, amelyeket kifejezetten az Önhöz hasonló végfelhasználók számára szabtak. Hiszünk abban, hogy a megújuló energia megoldásoknak nemcsak funkcionálisnak kell lenniük, hanem vizuálisan is lenyűgözőnek és hihetetlenül felhasználóbarátnak kell lenniük. Ez az oka annak, hogy turbináink stílusos és innovatív dizájnnal büszkélkedhetnek, amelyek élénk színekben kaphatók minden vásárló ízlésének és preferenciájának megfelelően. Arra törekszünk, hogy fokozzuk az élményt, és átalakítsuk a tiszta energiáról alkotott képét.


A kreativitás és az innováció előmozdítása nemzetközi csapatunkkal:

Az egyik dolog, ami igazán megkülönbözteti a TESUP-ot, az a sokszínű és tehetséges nemzetközi csapatunk. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család, különböző hátterű, kultúrájú és helyekről származó szakemberekkel, akik együtt dolgoznak a változás érdekében. De ami még kivételesebbé teszi cégünket, az az a tény, hogy négy inspiráló tervezőirodánk található a világ legkreatívabb hotspotjaiban: Alicante-ban, Miamiban, Londonban és Kaliforniában. Ezek a nyüzsgő helyek táplálják kreativitásunkat, és az innováció központjaként szolgálnak. Minden kreatív innovációnk életre kel ezekben a kreatív epicentrumokban. A fenntartható jövőről alkotott közös vízióval csapatunk kollektív kreativitása továbbra is előremozdítja a megújuló energia szektort, egy-egy úttörő ötlettel.


A világ legnagyobb háztartási szélturbinákkal és napelemekkel foglalkozó vállalataként a TESUP azért van itt, hogy képessé tegye Önt a fenntartható jövő elfogadására. Megingathatatlan elkötelezettségünk a kiváló termékminőség, az innovatív dizájn, a működési kiválóság, a megfizethető árképzés és az ügyfélközpontú megközelítés mellett tesz minket megkülönböztetővé. Nem csak egy cég vagyunk; partnerei vagyunk egy szebb és zöldebb holnap megteremtésében. Világítsuk meg együtt a világot fenntartható energiával!

bottom of page