top of page

Növekvő energiaköltségek? Kezdje el eladni az erejét!

Észrevette az utóbbi időben az amúgy is drága rezsiszámlák növekedését? Nos, ennek az emelkedésnek a fő felelőse a villanyszámlák drámai emelkedése, akár 50%-kal is emelkedett a tavalyi évhez képest!


Ez az emelkedés számos tényezőnek tulajdonítható, a földgázárak emelkedése és a világszerte nagyon szükséges villamosenergia-termelési infrastrukturális projektek késései okozzák a problémákat.


De ez nem rossz hír, különösen a TESUP ügyfelek számára. Mivel a villamosenergia-árak magasabbak, az otthonában termelt és a hálózatba visszaadható villamos energia több hasznot hoz, mint amennyit általában remélhet!


Tehát ne késlekedjen, állítson fel egy TESUP turbinát a tetőn, hogy kihasználja a magas áramárakat, csökkentve a turbina beruházási megtérülési idejét. Kerülje el, hogy a jelenlegi magas árak mellett többletköltséget költsön áramára, saját termelésével!


Nem tudja melyik turbinát használja, vagy hova telepítse? Ez ne akadályozza meg a turbina beszerelését! A TESUP építészeti virtuális szolgáltatást tud nyújtani Önnek. Ha elküldi a TESUP-nak az ingatlanáról készült fényképeket, a TESUP mérnökei javasolni tudják, hogy milyen típusú turbinát és hova telepítsen.


Ha további információra van szüksége erről a szolgáltatásról, kérjük, kattintson az alábbi linkre!
MA Ft 140,000 KEDVEZMÉNY

bottom of page